Voor ondernemers

Een bedrijf of onderneming starten in de binnenstad van Arnhem? Een goed idee! Want onze binnenstad biedt volop kansen en mogelijkheden voor een succesvol bedrijf.

Een nieuwe winkel openen, een restaurant beginnen of een ander bedrijf starten in een stadscentrum is een enorme uitdaging. Er komt veel op je af en er moet van alles geregeld worden. In binnenstad Arnhem zijn er volop kansen en mogelijkheden om een succesvol bedrijf op te bouwen of verder uit te breiden en te ontwikkelen. De partners, verenigd binnen Platform Binnenstad Arnhem, kunnen je daarbij helpen.

Platform Binnenstad Arnhem

In het platform werken de ondernemersverenigingen, cultuurnetwerk, vastgoedeigenaren, bewonersvereniging, toeristisch marketingbureau en de gemeente samen aan een florerende Arnhemse binnenstad. Met een bestuur, regieteam en afvaardiging van meer dan 100 mensen uit de achterban van de samenwerkende partijen werken we continu aan een florerende Arnhemse binnenstad.

Meld je dus aan bij het collectief, dat jouw branche of onderneming vertegenwoordigt. Je vindt de links naar de verschillende ondernemersverenigingen, netwerken en brancheorganisaties onderaan deze pagina.

Lees hier meer over Platform Binnenstad Arnhem

Communicatienetwerk Chainels

Wil je als (startende) ondernemer in de binnenstad van Arnhem weten wat er speelt en profiteren van de samenwerking tussen ondernemers, stadspartners, gemeente en andere partijen die de binnenstad succesvol maken? Registreer je dan bij Chainels Arnhem, het interne communicatienetwerk voor iedereen die in de binnenstad werkt en onderneemt. Het netwerk gebruiken we om elkaar te informeren, inspireren en verbinden. Want samen maken we de binnenstad mooier!

Als binnenstadondernemer kun je je eigen profiel aanmaken, dat vervolgens doorgeplaatst wordt op deze website. In Chainels Arnhem worden berichten, aankondigingen en uitnodigingen voor bijeenkomsten geplaatst en vind je informatie over evenementen en activiteiten in de binnenstad. Chainels Arnhem is ook als handige app beschikbaar voor je smartphone of tablet.

Heb je hulp nodig of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Registreren Chainels Arnhem

Ondernemers vertellen

Wil je van collega-ondernemers weten waarom zij kozen om in binnenstad Arnhem hun zaak te openen? Lees hun persoonlijke en inspirerende verhalen: Ondernemers vertellen

Aanbiedingen

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier