City Centrum Arnhem

Bovenbeekstraat 21
6811 CV Arnhem

T: 026 353 03 36
E: info@citycentrumarnhem.nl

De actieve ondernemersvereniging voor retail- en grootwinkelbedrijven

Als ondernemer of filiaalhouder in de binnenstad van Arnhem is City Centrum Arnhem (CCA) jóuw ondernemersvereniging. Samen met collega-ondernemers binnen CCA en bestuurders, die veelal zelf een onderneming in de stad hebben, werken wij aan een aantrekkelijk, gastvrij en bruisend stadscentrum. En daar plukken wij allemaal de vruchten van!

Als ondernemersvereniging zoeken wij de verbinding met de evenementen en speciale feestdagen, zodat ondernemers kunnen ‘aanhaken’. Uiteraard met een passende aankleding van de stad en opvallende promotieacties. CCA is ook één van de initiatiefnemers van de eigen cadeaukaart voor onze stad: Dit is PAS Arnhem.

Wij zorgen dat jouw stem wordt gehoord

Wij vertalen signalen en zorgen die je hebt naar relevante partijen in de stad en verwerken deze in concrete acties en adviezen. Wij staan in nauw contact met politiek, pers en maatschappelijke organisaties om onze gezamenlijke belangen en wensen terug te zien in beleid en actieplannen.

CCA is één van de partners van Platform Binnenstad Arnhem (PBA), een samenwerkingsverband van Koninklijke Horeca Nederland, Cultuur Netwerk Arnhem, Hotel Overleg Regio Arnhem, Groot Winkelbedrijven Arnhem, Vereniging Eigenaren Citycenter Arnhem, Ondernemers Kontakt Arnhem en CCA.

Ben je lid van CCA dan heb je ook invloed op de projecten, acties en evenementen in de binnenstad van Arnhem.

Ons doel

Wij willen een zo gunstig mogelijk economisch klimaat in de binnenstad bevorderen en bewaken. Ook willen we een aantrekkelijke binnenstad aanbieden waar bezoekers graag komen en verblijven.

Onze missie

De missie van het CCA is om samenwerking bij ondernemers en bij overheden onder de aandacht te brengen en te stimuleren om daardoor gestelde doelen te behalen. Dat doen we door een goed ondernemersklimaat te stimuleren, daadkrachtige verbindingen te leggen en door de rode loper uit te leggen voor de bezoeker.

Leren en delen binnen InRetail

CCA participeert actief in diverse overleggen van InRetail, de grootste brancheorganisatie in retail non-food. We delen onze ervaringen en vragen en leren van andere binnensteden. Zo kunnen wij onze adviezen aan onze leden over bijvoorbeeld openingstijden, coronamaatregelen en marketingacties beter afwegen.

Jouw voordeel als lid van CCA

  • Je hebt een stem en invloed op beleid, acties en de uitvoeringsagenda van ons gezamenlijk Platform Binnenstad Arnhem (PBA), die je ieder jaar ontvangt, zodat je weet hoe je met jouw winkel kunt aanhaken.
  • Je kunt tegen gereduceerd tarief de leergang Retailmanagement & Leiderschap volgen die we samen met de Hogeschool Arnhem Nijmegen hebben opgezet.
  • Je wordt aangesloten op Chainels Arnhem; het digitale intranet voor ondernemers in onze binnenstad, zodat je altijd op de hoogte bent van ontwikkelingen in de stad en contact houdt met collega’s.
  • Jouw winkel krijgt een prominente plek op de veel bezochte website www.binnenstadarnhem.nl.
  • Word je acceptant van de Dit Is Pas Arnhem cadeaukaart, dan zijn de eerste drie maanden gratis.
  • Je wordt uitgenodigd voor onze ledenvergaderingen en de PBA kennis- en netwerkbijeenkomsten.

Word lid van CCA

Sluit je aan en praat en doe mee! Word vandaag nog lid en profiteer van de voordelen die het heeft om gezamenlijk op te trekken. Samen werken we aan sterk ondernemerschap in de binnenstad van Arnhem. Dus ook aan het succes van jouw winkel!

Je kunt je direct aanmelden via de aanmeldknop CCA bovenaan deze pagina.

Aanbiedingen

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier