Platform Binnenstad Arnhem

Bovenbeekstraat 21
6811 CV Arnhem

T: 026 20 20 461
E: info@binnenstadarnhem.nl

Jaarverslag 2020

Platform Binnenstad Arnhem (PBA) initieert en regisseert dialoog, projecten en activiteiten die structureel bijdragen aan de welvaart en het welzijn van de ondernemers, een economisch aantrekkelijk investerings- en vestigingsklimaat, een prettige leefomgeving en een bruisende binnenstad om te bezoeken.

PBA is een samenwerking van Ondernemers Kontakt Arnhem, City Centrum Arnhem, Koninklijke Horeca Nederland Arnhem/Renkum, Hotel Overleg Regio Arnhem, Groot Winkelbedrijf Arnhem, Cultuur Netwerk Arnhem en Vereniging van Eigenaren Citycenter Arnhem in nauwe samenwerking met de gemeente Arnhem, bewonersplatform Arnhem6811 en Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen. Met een bestuur, regieteam en afvaardiging van meer dan 100 mensen uit de achterban van de samenwerkende partijen werken we continu aan een florerende Arnhemse Binnenstad.

Het Platform Binnenstad Arnhem is een stichting. Binnen de stichting is het bestuur eindverantwoordelijk. Voor de uitvoering van de activiteiten is het Team Stadsregie gevormd. Het regieteam jaagt aan, coördineert, verbindt en voert uit.

Lees meer over recente plannen en resultaten in ons Jaarverslag 2020.

Onze visie op een toekomstbestendige binnenstad staat verwoord in ons Manifest ‘Grip op Beweging!’

Arnhem finalist Beste Binnenstad

Mede dankzij deze samenwerking was Arnhem één van de twee finalisten voor de titel ‘Beste Binnenstad 2017-2019’.

Samen met onze partners werken wij aan een florerende binnenstad:

In de etalage

Filter op de kaart

Winkel

Categorie