Koninklijke Horeca Nederland - afd. Arnhem/Renkum

Bovenbeekstraat 21
6811 CV Arnhem

T: 06 22 99 65 52
E: gelderland@khn.nl

De actieve ondernemersvereniging voor de horecaondernemer

Ben jij horecaondernemer in de binnenstad van Arnhem? Sluit je dan aan bij Koninklijke Horeca Nederland – afdeling Arnhem/Renkum- de horecaondernemersvereniging van de binnenstad. Wij staan jou graag bij met raad en daad om jouw horecazaak tot een succes te maken. Ons bestuur bestaat uit horecaondernemers uit Arnhem, die zich met enthousiasme inzetten voor een aantrekkelijke, gastvrije en bruisende stad zodat ook jouw onderneming hier de vruchten van kan plukken.

Wij zorgen dat jouw stem wordt gehoord

We vertalen signalen en zorgen die je hebt naar relevante partijen in de stad en verwerken deze in concrete acties en adviezen. We staan in nauw contact met politiek, pers en maatschappelijke organisaties om onze gezamenlijke belangen en wensen terug te zien in het lokale horecabeleid en actieplannen.

KHN is één van de partners van Platform Binnenstad Arnhem (PBA), een samenwerkingsverband van Cultuur Netwerk Arnhem, City Centrum Arnhem, Hotel Overleg Regio Arnhem, Groot Winkelbedrijven Arnhem, Vereniging Eigenaren Citycenter Arnhem, Ondernemers Kontakt Arnhem en KHN.

Ben je lid van KHN dan heb je ook invloed op de projecten, acties en evenementen in de binnenstad van Arnhem.

Leren en delen

Onze afdeling Arnhem/Renkum participeert actief in diverse overleggen van KHN, de grootste horecabrancheorganisatie van het land met ruim 20.000 horecaondernemers. Wij hebben lokaal en regionaal overleg met verwante brancheverenigingen en organisaties en leveranciers die actief zijn in recreatie, toerisme en horeca. We delen onze ervaringen en vragen en leren van andere binnensteden. Zo kunnen wij onze adviezen aan onze leden over bijvoorbeeld openingstijden, coronamaatregelen en marketingacties beter afwegen.

Jouw voordeel als lid van KHN – afd. Arnhem/Renkum

  • Je hebt een stem en invloed op beleid, acties en de uitvoeringsagenda van ons gezamenlijk Platform Binnenstad Arnhem (PBA), die je ieder jaar ontvangt, zodat je weet hoe je met jouw bedrijf kunt aanhaken.
  • Je profiteert van de vele KHN-ledenvoordelen zoals gunstige prijzen en voorwaarden van aangesloten leveranciers, verzekeringen, diverse horecaopleidingen en trainingen, adviezen, marketingacties en abonnementen.
  • Je wordt aangesloten op Chainels Arnhem; het digitale intranet voor ondernemers in onze binnenstad, zodat je altijd op de hoogte bent van ontwikkelingen in de stad en contact houdt met collega’s.
  • Jouw horecazaak krijgt een prominente plek op de veel bezochte website www.binnenstadarnhem.nl.
  • Word je acceptant van de Dit Is Pas Arnhem cadeaukaart, dan zijn de eerste drie maanden gratis.
  • Je wordt uitgenodigd voor onze ledenvergaderingen en de PBA kennis- en netwerkbijeenkomsten.

Word lid van KHN

KHN – Arnhem/Renkum maakt zich hard voor de horeca in de stad en dus ook voor jou! Samen zorgen we ervoor dat de Arnhemse horeca de toekomst weer vol vertrouwen tegemoet kan zien. We hebben met elkaar al veel bereikt, maar zijn er nog lang niet. KHN – Arnhem/Renkum blijft zich inzetten voor het herstel van de horeca in de stad. Daarbij hebben we elkaar hard nodig! Want samen staan we sterker. Juist nu!

Je kunt je direct aanmelden via de aanmeldknop KHN bovenaan deze pagina.

Aanbiedingen

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier