Winkelen, cultuur en het groene hart in één

Op het Land van de Markt, midden in het Musiskwartier, komen de drukstbezochte winkelstraten van de Arnhemse binnenstad op één plek samen. Maar loop je een straatje verder, dan vind je het groen en de rust in het Musispark. Met direct daar aan grenzend de culturele parels van de stad; de concertzaal van Musis Sacrum en het Stadstheater. In het Musiskwartier komt iedereen aan z’n trekken; of je nu houdt van lekker shoppen, een sfeervol terrasje, de rust zoekt of juist de gezellige drukte van de stad opzoekt.

Hotspots in het Musiskwartier

Oud en nieuw verbonden

Het markante concertgebouw Musis Sacrum is een statige muziektempel met een grandeur die je alleen in de grote, historische steden ziet. Maar Arnhem zou Arnhem niet zijn, als het ook de contrasten opzoekt en oud en nieuw stijlvol met elkaar verbindt.

Musis & Stadstheater Arnhem

Funshoppen als kunst

Het Musiskwartier heeft funshoppen tot kunst verheven. Slenteren langs de etalages, lekker winkelen en af en toe even een terrasje pakken. De Koningstraat en de Ketelstraat zijn winkelstraten in optima forma, met bekende winkelketens en lokale ondernemers.

Musiskwartier – Gruyterpassage

Locaties in het Musiskwartier

Meer locaties…

Ontdek andere kwartieren

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier