DOCKS Modekwartier

Fanny Blankers-Koenstraat 89
6833 LB Arnhem

T: 06 23 11 04 27
E: bestuur@docksarnhem.nl

Voor creatieve en gastvrije ondernemers!

DOCKS staat voor Durven Ondernemen Centraal Klarendal & St. Marten. Onze leden zijn ondernemers die in deze wijken zijn gevestigd met een eigen bedrijf. Dit zijn voor een groot deel creatieve en ambachtelijke bedrijven die zelf hun eigen producten bedenken, ontwerpen en maken. Maar ook andere ondernemers zijn meer dan welkom! Samen versterken we de wijk en komen we op voor de belangen van de ondernemers.

Wat is onze missie?

Wij verbinden, versterken en ondersteunen onze leden middels praktische dienstverlening, netwerkbijeenkomsten en evenementen. Zodat jij als ondernemer in Klarendal & St. Marten je kan ontwikkelen in kwaliteit en economisch kan groeien. Wij willen de verbinding leggen tussen de diverse soorten ondernemingen en zo meerwaarde creëren voor allemaal. Zo leveren wij een positieve bijdrage aan de wijkeconomie maar ook aan de leefbaarheid van de wijk en de relatie met de wijkbewoners.

Wij zitten aan tafel bij het Platform Binnenstad Arnhem (PBA), een samenwerkingsverband van City Centrum Arnhem, Koninklijke Horeca Nederland, Cultuur Netwerk Arnhem, Hotel Overleg Regio Arnhem, Groot Winkelbedrijven Arnhem, Vereniging Eigenaren Citycenter Arnhem en Ondernemers Kontakt Arnhem. Zo zijn wij betrokken bij de projecten, acties en evenementen in het centrumgebied van Arnhem en kunnen wij een verbinding tot stand brengen met het Modekwartier.

Wat vinden wij als DOCKS belangrijk?

  • Versterking Ondernemerschap. Ondernemers op alle fronten helpen door hen met raad en daad bij te staan en te versterken als ondernemer. Maar ook door het samenwerken als ondernemers onder elkaar te bevorderen.
  • Marketing Modekwartier. Het Modekwartier is hèt gebied voor bijzondere mode- en designwinkels, ateliers, creatieve en ambachtelijke ondernemers. Wij zien het als onze taak om dit naar buiten toe uit te dragen. Het Modekwartier op de kaart te zetten in zowel Nederland als daarbuiten.
  • Leefbaarheid. Een leefbare en veilige wijk draagt bij aan een goed ondernemersklimaat en omgekeerd. Daarom werken wij samen met bewonersorganisaties, teams leefomgeving en de gemeente Arnhem.
  • Evenementen. Met enige regelmaat worden in het Modekwartier evenementen georganiseerd. De Nacht van de Mode, jaarlijks op de tweede zaterdag in juni, is uitgegroeid tot een omvangrijk evenement dat bezoekers van heinde en ver naar de wijk brengt. Als DOCKS ondersteunen we in de organisatie van deze evenementen.

Word lid van DOCKS

Steden met een sterke creatieve sector hebben de toekomst en DOCKS versterkt deze sector. Als ondernemersvereniging kunnen wij samen met de ontwerpers, mode- en andere ondernemers in het Modekwartier onze zaken beter organiseren en samen werken aan een stevige economische basis.

Sluit je aan en praat en doe mee! Scan de QR-code, word vandaag nog lid en profiteer van de voordelen die het heeft om gezamenlijk op te trekken. Samen werken we aan sterk ondernemerschap in het centrum van Arnhem. Dus ook aan het succes van jouw zaak!

Je kunt je direct aanmelden via de aanmeldknop DOCKS bovenaan deze pagina.

Aanbiedingen

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier