Verenigde Ondernemers Spijkerkwartier

Steenstraat 28
6828CK Arnhem

E: infovospijkerkwartier@gmail.com

Voor een bloeiend, gezellig en duurzaam winkelgebied

Het Spijkerkwartier; vroeger de rosse buurt van Arnhem, nu een sfeervolle wijk met klassieke statige villa’s en veel groen. Het allure uit vroegere tijden is nog duidelijk te herkennen aan de vele monumentale panden. Zoals de ‘Brusselse huizen’ in de Spijkerstraat, ontworpen door de architect Jan Hendrik van Sluijters.

Door de wijk loopt de Steenstraat, als een rode loper naar de binnenstad en een verbinding tussen station Velperpoort, het Modekwartier en de binnenstad. Het Spijkerkwartier biedt een verscheidenheid aan speciaalzaken en culturen. Je vindt er bijzondere winkels met specialiteiten op het gebied van vis, vlees, brood, Arnhemse biertjes, delicatessen en nog veel meer. De kleine en bijzondere theaters met een onderscheidend aanbod versterken en verbreden het culturele aanbod Arnhem.

Ondernemersvereniging VOS

Om het winkelgebied Spijkerkwartier goed op de kaart te zetten als veelzijdig winkelgebied met een divers aanbod van speciaalzaken en gezellige horeca uit allerlei culturen, is Verenigde Ondernemers Spijkerkwartier (VOS) opgericht.

Onze vereniging heeft als doelstelling:

  • het behartiging van de belangen van horeca- en winkelondernemers in het Spijkerkwartier; Steenstraat, Spijkerlaan, Ir. J.P. van Muijlwijkstraat, Velperbuitensingel in Arnhem en uit de directe omgeving daarvan;
  • bijdragen aan een veilig, schoon, bloeiend, gezellig, duurzaam, wijk- en winkelgebied;
  • het verrichten van alle werkzaamheden die rechtstreeks of zijdelings verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn, alles in de ruimste zin van het woord.

Samenwerken en verbinden

Wij zitten aan tafel bij het Platform Binnenstad Arnhem (PBA), een samenwerkingsverband van City Centrum Arnhem, Koninklijke Horeca Nederland, Cultuur Netwerk Arnhem, Hotel Overleg Regio Arnhem, Groot Winkelbedrijven Arnhem, Vereniging Eigenaren Citycenter Arnhem en Ondernemers Kontakt Arnhem. Zo zijn wij betrokken bij de projecten, acties en evenementen in het centrumgebied van Arnhem en kunnen wij een verbinding tot stand brengen met het Spijkerkwartier.

Word lid van VOS

Sluit je aan en praat en doe mee! Word vandaag nog lid en profiteer van de voordelen die het heeft om gezamenlijk op te trekken. Samen werken we aan sterk ondernemerschap in het Spijkerkwartier en de aansluiting met de binnenstad van Arnhem. Dus ook aan het succes van jouw zaak!

Je kunt je direct aanmelden via de aanmeldknop VOS bovenaan deze pagina.

Aanbiedingen

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier