Ondernemers Kontakt Arnhem

Vlamoven 34
6826 TN Arnhem

T: 026 30 33 440
E: info@oka.nl

Dé ondernemersvereniging van Arnhem die er toe doet!

Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA) behartigt de belangen van zo’n 300 ondernemers en bedrijven in Arnhem en de aangrenzende gemeenten: Lingewaard, Overbetuwe, Rheden, Renkum, Westervoort, Rozendaal en Duiven.
OKA verbindt, verrast en verrijkt ondernemers uit Arnhem en omstreken. Wij organiseren inspirerende netwerkbijeenkomsten en kennissessies met als doel het stimuleren van business en het delen van kennis.
De bijeenkomsten zijn informeel van aard en zo opgezet dat er makkelijk contact ontstaat. Wij behartigen de belangen van onze leden en hebben een krachtige lobby naar overheid, politiek en de andere stakeholders waarmee wij samenwerken, om zo te komen tot een bruisend en levendig stadscentrum dat de aantrekkingskracht van deze mooie regio versterkt.

Binnen het Platform Binnenstad Arnhem (PBA) werken wij samen met de andere stakeholders aan een bruisend en levendig stadscentrum, dat de aantrekkingskracht van onze mooie regio versterkt.

Onze bijeenkomsten

In principe vindt er elke 1e maandag van de maandag een OKA bijeenkomst plaats. Gedurende het jaar organiseren wij diverse andere activiteiten.

Voorbeelden hiervan zijn:

XS bijeenkomsten

Dit zijn ontbijt- of lunchsessie waarbij kennisdeling voorop staat. Door de kleinschalige opzet kunnen we een thema beter uitdiepen.

XL meetings – OKA Inhouses

Een XL meeting is bijvoorbeeld de zeer goed bezochte nieuwjaarsbijeenkomst waarbij we een spreker uitnodigen. Deze vindt plaats op de 1e of 2e maandag van januari. Ook plannen wij geregeld met andere ondernemersverenigingen uit de regio gezamenlijk een themabijeenkomst en netwerkmoment. Altijd goed om in elkaars netwerk kennis te maken met andere bedrijven en ondernemers.
Een OKA Inhouse is een kijkje in de keuken van een OKA lid. Bedrijven die laten iets zien van hun corebusiness. Er volgt dan vaak een rondleiding en onder het genot van een hapje en drankje is er altijd voldoende gelegenheid om met elkaar te netwerken.

Bedrijfsbezoeken

Regelmatig nodigen leden andere leden uit voor een bedrijfsbezoek. Een leuke gelegenheid om je bedrijf eens onder de aandacht te brengen. Wij ondersteunen deze leden hierbij in de communicatie via onze nieuwsbrief , website en social media.

OKA en Onderwijs

Onderwijs is een belangrijk speerpunt binnen ons beleid. Wij werken samen met Rijn IJssel, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), Hogeschool voor de kunsten (ArtEZ) en Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL). Deze samenwerking is erop gericht een duurzame verbinding te maken tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Op deze manier vindt er een goede afstemming plaats tussen opleidings- en onderzoeksbehoefte van onze leden en het aanbod vanuit de onderwijsinstellingen.

Word lid van OKA

Sluit je aan, praat én doe mee! Word vandaag nog lid en profiteer van de voordelen om samen met elkaar op te trekken. Samen werken aan een sterk economisch ondernemersklimaat in en rond Arnhem!

Je kunt je direct aanmelden via de aanmeldknop OKA bovenaan deze pagina.

Aanbiedingen

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier