Ondernemers Kontakt Arnhem

Vlamoven 34
6826 TN Arnhem

T: 026 30 33 440
E: info@oka.nl

Meld je hier aan!

Voor dialoog, kennisuitwisseling en netwerk

Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA) behartigt de belangen van zo’n 300 ondernemers en ondernemingen in Arnhem en de aangrenzende gemeenten: Lingewaard, Overbetuwe, Rheden, Renkum, Westervoort, Rozendaal en Duiven. In die rol voeren wij de dialoog met de overheid en de politiek en nemen we deel aan diverse overlegorganen die bijdragen aan het economisch klimaat in de stad. Daarnaast organiseren wij netwerkbijeenkomsten voor onze leden met als doel het stimuleren van de lokale economie en het uitwisselen van kennis.

Binnen het Platform Binnenstad Arnhem (PBA) werken wij samen met de andere stakeholders aan een bruisend en levendig stadscentrum, dat de aantrekkingskracht van onze mooie regio versterkt.

XL-meetings en ‘in-house’ bijeenkomsten

Tweemaal per jaar houden wij een ledenvergadering, de zogenaamde ‘XL Meetings’, met actuele thema’s en interessante sprekers. Deze bijeenkomsten worden bij grotere bedrijven gehouden en zijn inclusief een hapje en een drankje. Als lid van OKA ben je iedere eerste maandag van de even maanden welkom op onze bijeenkomst bij een van onze leden; een in-house bijeenkomst. De eerste maandag van de oneven maanden organiseren wij een businessbijeenkomst tussen 17.30 en 19.30 uur. Deze businessbijeenkomsten worden gehouden bij de verschillende horecaleden van OKA.

OKA en Onderwijs

Onderwijs is een belangrijk speerpunt binnen ons beleid. Wij werken samen met Rijn IJssel, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), ArtEZ hogeschool voor de kunsten en Hogeschool van Hall Larenstein (HVHL). Deze samenwerking is erop gericht een duurzame verbinding te maken tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Op deze manier vindt er een goede afstemming plaats tussen opleidings- en onderzoeksbehoefte van onze leden en het aanbod vanuit de onderwijsinstellingen.

XS bijeenkomsten

Een aantal malen per jaar houden wij een ontbijt- of lunchbijeenkomst. Deze bijeenkomsten zijn kleinschalig van opzet (XS) en bedoeld om even de tijd te nemen om elkaar te leren kennen en te praten over onderwerpen die te maken hebben met het ondernemerschap onder het genot van een heerlijke en eerlijke maaltijd. Je gaat met ca. 25 ondernemers aan tafel. Deze XS bijeenkomsten worden gehouden op diverse nader te bepalen locaties. Deelname aan deze bijeenkomsten is voor jou als lid gratis. Voor niet-leden vragen wij een kleine bijdrage.

Bedrijfsbezoeken

Regelmatig nodigen leden andere leden uit voor een bedrijfsbezoek. Een leuke gelegenheid om het bedrijf eens onder de aandacht te brengen. Wij ondersteunen onze leden hierbij in de communicatie. Dit gebeurt via onze nieuwsbrief en/of publicatie op de website en Facebook.

Word lid van OKA

Sluit je aan en praat en doe mee! Word vandaag nog lid en profiteer van de voordelen die het heeft om gezamenlijk op te trekken. Samen werken we aan sterk ondernemerschap in en rond Arnhem. Dus ook aan het succes van jouw onderneming!

Je kunt je direct aanmelden via de aanmeldknop OKA bovenaan deze pagina.

In de etalage

Filter op de kaart

Winkel

Categorie