Hotel Overleg Regio Arnhem

Bakenbergseweg 277
6816 VP Arnhem

T: 026 44 55 751
E: info@grootwarnsborn.nl

Een gastvrij welkom in en rond Arnhem!

De regio Arnhem is voor bezoekers uit binnen- en buitenland een aantrekkelijke bestemming voor een dagje uit, weekendje weg of vakantie. In de regio zijn maar liefst 33.000 boekbare slaapplekken te vinden, verdeeld over 242 overnachtingsaccommodaties en waarvan ruim 60% in hotels. En met nieuwe hotels bij Centraal Station Arnhem, in de Walburgiskerk en in de voormalige Koepelgevangenis van Arnhem groeit dit aanbod nog steeds!

Arnhem is overigens ook een geliefde bestemming voor het houden van een- en meerdaagse zakelijke bijeenkomsten. In 2019 ging het om ruim een half miljoen binnenlandse zakenreizen, waarvan 24% verbleef in de regio Arnhem.

Samenwerken aan een gastvrij Arnhem

Als hoteleigenaar of -manager wil je natuurlijk optimaal profiteren van deze vraag naar zowel toeristische als zakelijke overnachtingsplekken. En jouw gasten een gastvrij welkom bieden in jouw hotel, in een aantrekkelijke omgeving met uitstekende voorzieningen, infrastructuur en volop beleving. Daarom werken wij als hoteliers in en rond Arnhem samen binnen de stichting Hotel Overleg Regio Arnhem (HORA).

Als stichting behartigen wij de belangen van ca. 24 aangesloten hotels en ca. 1600 hotelkamers in de gemeente Arnhem en in de direct aangrenzende gemeenten.

HORA is één van de partners van Platform Binnenstad Arnhem (PBA), een samenwerkingsverband van Koninklijke Horeca Nederland, Cultuur Netwerk Arnhem, City Centrum Arnhem, Groot Winkelbedrijven Arnhem, Vereniging Eigenaren Citycenter Arnhem, Ondernemers Kontakt Arnhem en HORA.

Ben je lid van HORA dan heb je ook invloed op de projecten, acties en evenementen in de binnenstad van Arnhem. Een bruisend en levendig centrum, dat de aantrekkingskracht van onze mooie regio versterkt.

Wij zorgen dat jouw stem wordt gehoord

Wij vertalen ook signalen en zorgen die je hebt naar relevante partijen in en rond Arnhem en verwerken deze in concrete plannen, acties en adviezen. Wij staan in nauw contact met politiek, pers en maatschappelijke organisaties om onze gezamenlijke belangen en wensen terug te zien in beleid en actieplannen. Zo pleiten wij richting gemeente al jaren voor een goed onderbouwde visie op ontwikkeling in aanbod van beschikbare hotelovernachtingsplekken. Zodat het tempo in groei past bij de toenemende vraag en de kwaliteit in het aanbod gewaarborgd blijft.

Doe ook mee!

Wil je als hoteleigenaar of bedrijfsleider meepraten over de toekomst van een evenwichtig en kwalitatief hoogwaardig aanbod van hotelaccommodaties in de regio Arnhem? En wil je kennis en ervaringen delen met branchegenoten en actief deel uitmaken van het overnachtingsaanbod en zakelijk verblijf?

Neem dan contact op met hotel Groot Warnsborn (voorzitter HORA) via de aanmeldknop HORA bovenaan deze pagina.

Aanbiedingen

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier