Juni Modemaand Arnhem

In juni valt er op het gebied van mode en ontwerp van alles te zien en te beleven in de Arnhemse binnenstad.

Arnhem staat niet voor niets bekend als modestad, met unieke conceptstores en merken die je alleen in modestad Arnhem vindt. Dat is onder meer te danken aan de ArtEZ kunstacademie, die sinds 1953 een succesvolle afdeling heeft voor modeontwerpen en modetekenen. De modeafdeling van ArtEZ heeft inmiddels vele bekende modeontwerpers voortgebracht, zoals Viktor & Rolf, Suleyman Demir, Oscar Raaijmakers, Jan Taminiau, Eefje Frankenhuis en Iris van Herpen.

Jaarlijks staan tijdens de Juni Modemaand Arnhem mode, ontwerp en creativiteit centraal in de Arnhemse binnenstad. De Juni Modemaand Arnhem start met het tiendaags Fashion + Design Festival, waar Arnhems talent voor het voetlicht wordt gebracht door onder andere presentaties van ontwerpers in Rozet en de tentoonstelling “Tussen Grenzen” in Museum Arnhem.

Laat je tijdens de Juni Modemaand inspireren op het gebied van mode én ontwerp tijdens de Nacht van de Mode in het Modekwartier, tijdens een van de verschillende workshops in de binnenstad en evenementen als Stockdagen Arnhem, als top-ontwerpers en high-end winkeliers de deuren van hun voorraadkasten openen. Traditiegetrouw zijn ook de modeshows van de nieuwste lichting ontwerpers van Rijn IJssel en ArtEZ een jaarlijks terugkerend hoogtepunt.

 

Aanbiedingen

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier