Mode

San Miguel Shoes Europe

  • Dinsdag10:30 - 17:30
  • Woensdag10:30 - 17:30
  • Donderdag10:30 - 17:30
  • Vrijdag10:30 - 17:30
  • Zaterdag10:30 - 17:00
  • Zondag13:30 - 16:30

7 Straatjes

Sinds 2011 importeren wij van een familiebedrijf een betaalbare, handgemaakte Mexicaanse damescollectie schoenen. Deze collectie biedt een opmerkelijke combinatie van een elegante uitstraling met een ongekend draagcomfort. Voor veel vrouwen is de kennismaking met San Miguel Shoes een echte verrassing. Ze zien er leuk uit, maar lopen ook nog eens geweldig comfortabel. Dankzij de flexibele kunststof zool en het bovenwerk van elastisch katoen voelt de schoen vederlicht en knelt nergens. Ze zijn bovendien een uitkomst voor vrouwen met voetproblemen, zoals de Hallux Valgus, of voor het gebruik van steunzolen. Er is een ruime keus aan modellen en kleuren, van lage tot hoge hak. Er kek uitzien en ondertussen lekker lopen, het kan dus wel! Daarnaast vindt u in onze winkel diverse andere Mexicaanse producten, met o.a. tassen van Frida Kahlo. Dus kom gezellig langs in onze winkel aan de Kerkstraat 34 en beleef het comfort.

Uitgelichte producten

Winkel online

Adres en contact

Bezorgen aan huis of op kantoor

Wilt een product uit onze collectie liever thuisbezorgd, dan kan dat ook. Alle producten vindt u op onze webshop www.sanmiguelshoes.nl

 

Bij ons afhalen

In deze lastige tijd volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Wij zijn  normaal geopend. Op dinsdag t/m zaterdag van 10.30 tot 17.30 uur en zondag van 13.30 tot 17.30. Uiteraard zogen wij voor de noodzakelijk hygiëne en houden we samen de aanbevolen afstand aan van 1,5 m. Graag helpen wij u met onze unieke collectie handgemaakte Mexicaanse schoenen die er niet alleen leuk uitzien, maar ook heel comfortabel aanvoelen. Daarnaast hebben wij een leuke collectie Frida Kahlo producten en leuke accessoires. 

Hotspots in de 7 Straatjes

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier