Jouw evenement promoten?

Organiseer jij een evenement in binnenstad Arnhem? Dan vind je hier de mogelijkheden om jouw evenement te promoten in en rond Arnhem.

In Arnhem is altijd wat te beleven, want Arnhem is niet voor niets de ‘cultuurhoofdstad van het oosten’. De vele theaters, podia, streetacts, exposities, festivals en creatieve geesten zorgen voor een gevarieerde en rijkelijk gevulde agenda.

Maar om een evenement onder de aandacht van publiek te brengen, is promotie onmisbaar. Niet alleen online en via lokale, regionale en soms zelfs landelijke of internationale media. Maar ook in de openbare ruimte zijn er diverse mogelijkheden om een evenement te promoten bij inwoners en bezoekers van de stad.

Zo zijn er mogelijkheden om billboards, digitale beeldschermen, banieren en posters in te zetten. Hoe dat werkt vind je in de onderstaande documenten. Hierin staan ook de contactgegevens vermeld van de organisaties die de promotiemogelijkheden in de openbare ruimte beheren en/of coördineren.

Ook kun je hieronder aanvraagformulieren downloaden om bepaalde outdoor-media en andere middelen te reserveren. Op de aanvraagformulieren vind je ook het e-mailadres waarheen je het betreffende formulier kunt sturen.

Dit gaat alleen over promotie in de openbaren ruimte (outdoor-media) en het aanmelden voor de evenementenagenda. Voor andere zaken zoals evenementenvergunning, huur materieel, parkeren en dergelijke dien je contact op te nemen met gemeente Arnhem of betreffende organisatie of leverancier.

Aanbiedingen

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier