Mode

Neighbourhood

  • Maandag13:00 - 18:00
  • Dinsdag10:30 - 18:00
  • Woensdag10:30 - 18:00
  • Donderdag10:30 - 21:00
  • Vrijdag10:30 - 18:00
  • Zaterdag10:00 - 17:30
  • Zondag13:00 - 17:00

Welkom bij Neighbourhood, de ultieme bestemming voor hoogwaardige herenmode in Arnhem! Betreed onze prachtige boetiek en dompel je onder in een wereld van luxe, duurzame en lokaal geproduceerde herenkleding. We zijn er trots op een verzameling kwaliteitsgoederen samen te stellen die jouw stijl naar een hoger niveau tillen en ervoor zorgen dat je opvalt in de menigte.

Bij Neighbourhood geloven we dat elke man zich onberispelijk moet kleden, en daarom hebben we zorgvuldig de beste herenkledingstukken speciaal voor jou geselecteerd. Van tijdloze jeans tot verfijnde maatpakken; onze mannenwinkel is een paradijs voor liefhebbers van klassieke elegantie en moderne trends.

Onze herenmode-winkel is meer dan alleen een winkel; het is een toevluchtsoord voor mode-enthousiastelingen die op zoek zijn naar unieke en stijlvolle stukken. Met een hart voor Arnhem omarmen we de lokale modescene en ondersteunen getalenteerde ontwerpers en ambachtslieden die bijdragen aan de bruisende modecultuur van de stad.

Als een duurzame herenmode-onderneming hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan in elk aspect van ons bedrijf. Onze toewijding aan milieuvriendelijke praktijken zorgt ervoor dat je er geweldig uitziet en tegelijkertijd een positieve impact hebt op het milieu.

Dus, als je op zoek bent naar een boetiek die jouw veeleisende smaak en passie voor herenmode begrijpt, dan is Neighbourhood dé plek voor jou. Kom en ervaar de perfecte combinatie van verfijning en moderniteit in onze boetiek, waar elk kledingstuk een verhaal vertelt en elke aankoop een investering is in jouw stijl.

Bezoek Neighbourhood vandaag nog en geniet van de luxe van uitzonderlijke herenmode – omdat je niets minder dan het beste verdient.

Uitgelichte producten

Winkel online

Adres en contact

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier