Eten, drinken, slapen

Sofra

  • Dinsdag09:30 - 18:00
  • Woensdag09:30 - 18:00
  • Donderdag09:30 - 19:00
  • Vrijdag09:30 - 18:00
  • Zaterdag09:30 - 17:30
  • Zondag11:00 - 17:00

7 Straatjes

Sofra, een van de meest rustieke parels in de binnenstad van Arnhem. Sofra is de droom die uitkwam van eigenaresse Pakize Cilingir. “ Ik heb een passie voor alles wat met eten te maken heeft, en dan met name het eten van mijn geboorte streek Bayburt in Turkije”. Een bezoek aan Sofra is een echte belevenis voor de zintuigen. Zien, ruiken en proeven om te ervaren dat alles wat wij bereiden ook met liefde en passie voor onze authentieke Turkse gerechten wordt gemaakt. Denk hierbij aan huisgemaakte mantı ( Turkse ravioli) en künefe ( heerlijk gegrilde dessert.)

Ook behoort een Turkse high tea met veel authentieke hartige en zoete gerechten tot de mogelijkheden. Een aangename manier om met verschillende smaken in aanraking te komen.
Wij maken onze Turkse koffie nog steeds op de ouderwetse manier in een cezve ( koffie steelkannetje). Bij Sofra kun je ook op reservering heerlijk dineren met familie of vrienden. Stel in overleg met ons het menu samen voor verjaardagen, feestjes. Uiteraard behoort catering bij u thuis ook tot de mogelijkheden.

Onze lunchroom Sofra biedt plaats aan ruim 25 personen binnen en hebben wij een kleine sfeervolle binnen tuin en een uitnodigend terras met de mogelijkheid om extra zitplaatsen te creëren.

Ook is het mogelijk om bij Sofra verschillende workshops te volgen. Wij kunnen voor u in verschillende thema’s workshops verzorgen waarbij wij onze kennis inzetten en u onder de bezielende leiding van eigenaresse Pakize Cilingir verschillende gerechten leert maken. Daarnaast is het ook mogelijk om onze ruimte voor een workshop te huren en zelf hier een workshop te geven.

Voor informatie over de mogelijkheden vult u het contactformulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij zien u graag te gast aan onze gedekte tafel

Graag tot ziens bij Sofra!

Uitgelichte producten

Adres en contact

Hotspots in de 7 Straatjes

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier