Winter Arnhem

Shoppen, gezelligheid, sfeer en muziek in Arnhem! Tijdens deze donkere dagen vier je de winter natuurlijk in de binnenstad. Met feestelijke verlichting, mooie winkeletalages, diverse optredens en natuurlijk de ‘grootste kerstmarkt van het oosten’.

In december en de eerste week van januari staat de Arnhemse binnenstad garant voor sfeer en gezelligheid tijdens het jaarlijkse Winter Arnhem.

Tijdens de donkere, sprookjesachtige winterdagen zijn de muze van Arnhem en het Arnhems hertje boegbeeld voor de vele festiviteiten, voorstellingen en bijeenkomsten, die in en rond de binnenstad worden georganiseerd. Waar zij verschijnen, is sfeer en gezelligheid. Daar kun je heerlijk genieten van winterse taferelen, muzikale optredens, de ‘grootste Kerstmarkt van het Oosten’, lekker eten en drinken, winkelen en de Arnhemse gastvrijheid ervaren.

Bij de ondernemers, in theaters, winkels, horecagelegenheden, exposities enzovoort… de gezelligste en onvergetelijke momenten in deze donkere tijd van het jaar beleef je tijdens Winter Arnhem.

De leukste en mooiste evenementen en activiteiten van Winter Arnhem vind je in de »agenda.

Wil je zelf een Winter Arnhem evenement aanmelden? Stuur dan een bericht naar:

»info@winterarnhem.nl

Beschrijf in jouw bericht in maximaal 100 woorden het evenement, inclusief datum, tijd, locatie, foto (max. 5MB) en eventueel website en Facebookpagina.