Mode

Design Studio by Ajnemra

  • Dinsdag10:00 - 18:00
  • Woensdag10:00 - 18:00
  • Donderdag10:00 - 18:00
  • Vrijdag10:00 - 18:00
  • Zaterdag10:00 - 17:00
  • Zondag13:00 - 17:00

Rijnkwartier

Design Studio by Ajnemra

Wie zijn wij?

Design Studio by Ajnemra is een winkel / atelier / design store!

Wij zijn een ideale mix & match in de modewereld, waar designers & merken bij elkaar komen om eigen producten te presenteren en te verkopen aan een groot publiek.

Wij zijn een mooie mix van couture, ambacht, handwerk en kleine flash collecties. Graag bieden wij onze klanten exclusiviteit, hoge kwaliteit, goede service en professionele styling advies.

Doel van onze winkel is om als designer en merk elkaar te versterken door onze klanten van top tot teen te kunnen kleden en stijlen! Zo kunt u bij ons niet alleen te recht voor een mooie cocktail, gala of zelfs een bruidsjurk,  maar ook voor een mooie casual outfit of handgemaakte modeaccessoires o.a. prachtige hoeden, tassen, schoenen, sjaals, juwelen, vilt creaties en nog veel meer. 

Is de kleur of maat niet naar wens? Geen probleem! Wij ontwerpen graag speciaal voor u op maat!

Zo kleden wij graag een bruid die wel of liever niet in het wit wil graag trouwen! Of een moeder van een bruid/bruidegom die een mooie outfit zoekt met bijpassende accessoires! Of een carrièredame die perfect voor de dag wil komen en daarbij zich ook comfortabel wil voelen!

Wilt u liever een nieuwe imago creëren voor een speciale event? Dat kan zeker bij ons! Wilt u toch trendy en chick, of sportief met een klasse uitstraling? Dat is ook zeker mogelijk bij ons!!!

Wij hebben geen leeftijds of maatgrens. Iedereen is welkom bij ons in de winkel en in de open atelier, waar wij dagelijks bezig zijn met ontwerpen voor onze klanten.

Wilt u liever een privé afspraak of toch heerlijk shoppen, er is genoeg ruimte voor iedereen.

Bent u nieuwsgierig? Loopt u dan gerust binnen en neem een kijkje tussen onze collecties. Er is veel te beleven bij ons in de winkel!

Graag tot snel!

Design Studio by Arjnemra

Bakkerstraat 26A, 6811 EH Arnhem

www.ajnemra.com

https://www.ajnemraonline.com/

Uitgelichte producten

Adres en contact

Hotspots in het Rijnkwartier

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier