Sonsbeek Vouchers

Sonsbeek dit jaar met digitale route-app en vouchers. Doe jij ook mee?

Van 2 juli tot 30 augustus zal Sonsbeek – de grootste internationale tentoonstelling in Nederland voor kunst in de openbare ruimte – gratis voor het publiek te bezoeken zijn, op maar liefst 14 locaties in en om Arnhem. De route loopt van het centrum van de stad (Eusebiuskerk, Collectie De Groen, Rozet, Waalse Kerk) via tal van plekken in Sonsbeek Park en park Zijpendaal, naar Buitenplaats Koningsweg en het Kröller Müller Museum.

Doe mee met de Sonsbeek Vouchers!

Om de tentoonstelling óók voor het Arnhemse bedrijfsleven tot een succes te maken, lanceren we de Sonsbeek Vouchers. Dit is een publieksvriendelijke manier om onze vele bezoekers kennis te laten maken met al het moois en heerlijks wat Arnhem nog meer te bieden heeft, en daarmee jouw omzet te laten stijgen.

Voor een eenmalig aanschafbedrag van € 5,- profiteren de bezoekers van aantrekkelijke kortingen die je als bedrijf doet om hun verblijf in Arnhem aangenamer te maken. Kopers ontvangen een QR-code die te gebruiken is bij de deelnemende horeca en winkels.

Deelname is gratis

Voor jou als ondernemer bieden we deelname aan de Sonsbeek Vouchers gratis aan, mede mogelijk gemaakt wordt door Stichting Ondernemersfonds Arnhem. De investering die wij van je vragen is dat je een leuke aanbieding doet die onderdeel van de voucher wordt.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Koffie met gebak voor € 5,00 p.p.;
  • 10% korting bij aankoop van minimaal € 15,-;
  • Een gratis fles wijn op de kamer bij een overnachting;
  • Gratis bitterballen bij de borrel;
  • Etc.

De Sonsbeek Voucher is onderdeel van de speciale Sonsbeek App, die bezoekers wegwijs maakt in de stad en informatie geeft over de kunstwerken. Jouw bedrijf en jouw aanbieding komen in deze app te staan om maximale exposure te bereiken en ervoor te zorgen dat men je vindt langs de kunstroute.

Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden en wij zorgen voor de vermelding.

Meld je vandaag nog aan via het aanmeldformulier Voucher Sonsbeek of mail naar voucher@sonsbeek.org, t.a.v. Susanne Wichhart.

Ik hoop mét jou Sonsbeek deze zomer tot een daverend succes te maken!

Met hartelijke groeten,

Steven van Teeseling, Algemeen directeur Stichting Sonsbeek & State of Fashion.

Aanbiedingen

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier