Speciaalzaak

Pollmann sinds 1890

Acceptant Dit Is PAS Arnhem

  • Dinsdag10:00 - 17:30
  • Woensdag10:00 - 17:30
  • Donderdag10:00 - 17:30
  • Vrijdag10:00 - 17:30
  • Zaterdag10:00 - 17:30

7 Straatjes

Onze winkel vind je in de 7straatjes. Wil je alvast een kijkje nemen? Kijk dan op www.7straatjesarnhem.nl. In onze winkel maken wij thuis eten tot een feest! Met producten van mooie kwaliteit, hebben wij alles in huis voor een gezellige avond met vrienden of familie.

In 2018 zijn wij benoemd tot Global Honoree, daarmee behoren wij tot de beste 5 winkels in de wereld in onze branche.

Nick en Anke zijn de vierde generatie Pollmann actief in hun bedrijf in Arnhem centrum, Je bent van harte welkom in de winkel. Er staat altijd koffie klaar, grote kans dat we iets lekkers klaar maken en je mag alles uitproberen.

Graag tot snel in onze winkel!

Shop je liever vanaf de bank? Ga dan naar Servies.nl voor ons volledige assortiment!

Adres en contact

Bezorgen aan huis of op kantoor

Je kunt per telefoon (026-4424103), mail (info@pollmann.nl) of via de webshop je bestelling aan ons doorgeven. Wil je iemand verrassen met een verjaardagscadeau of heb je iets voor jezelf nodig. Je aankoop wordt vanaf 50,- gratis bezorgd in Arnhem en omstreken!

Bij ons afhalen

Je kunt je bestelling telefonisch of via de mail doorgeven of een bestelling plaatsen via de webshop. In het opmerkingenveld kun je aangeven of wij het voor je mogen inpakken (sinterklaas, kerst, verjaardag bijvoorbeeld) Wij zorgen dan dat het voor je klaar staat. Je kunt kiezen voor online betalen of in de winkel betalen. 

Hotspots in de 7 Straatjes

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier