Speciaalzaak

Pollmann sinds 1890

Afhalen & bezorgen mogelijk

  • Dinsdag10:00 - 17:30
  • Woensdag10:00 - 17:30
  • Donderdag10:00 - 17:30
  • Vrijdag10:00 - 17:30
  • Zaterdag10:00 - 17:30
  • Zondag13:00 - 17:00

Plan je route Winkel online

Acceptant Dit Is PAS Arnhem

Onze winkel vind je in de 7straatjes. Wil je alvast een kijkje nemen? Kijk dan op www.7straatjesarnhem.nl. In onze winkel maken wij thuis eten tot een feest! Met producten van mooie kwaliteit, hebben wij alles in huis voor een gezellige avond met vrienden of familie.

In 2018 zijn wij benoemd tot Global Honoree, daarmee behoren wij tot de beste 5 winkels in de wereld in onze branche.

Nick en Anke zijn de vierde generatie Pollmann actief in hun bedrijf in Arnhem centrum, Je bent van harte welkom in de winkel. Er staat altijd koffie klaar, grote kans dat we iets lekkers klaar maken en je mag alles uitproberen.

Graag tot snel in onze winkel!

Shop je liever vanaf de bank? Ga dan naar Servies.nl voor ons volledige assortiment!

Adres en contact

Bezorgen aan huis of op kantoor

Je kunt per telefoon (026-4424103), mail (info@pollmann.nl) of via de webshop je bestelling aan ons doorgeven. Wil je iemand verrassen met een verjaardagscadeau of heb je iets voor jezelf nodig. Je aankoop wordt gratis bezorgd in Arnhem en omstreken!

Bij ons afhalen

U kunt uw bestelling telefonisch, via de chat in onze webwinkel servies.nl doorgeven of een bestelling plaatsen via de webshop. In het opmerkingenveld kunt u aangeven of wij het voor u mogen inpakken (sinterklaas, kerst, verjaardag bijvoorbeeld) Wij zorgen dan dat het voor u klaar staat. U kunt kiezen voor online betalen of in de winkel betalen.

 

In de etalage

Filter op de kaart

Winkel

Categorie