Christmas Express

De Christmas Express van Arnhem naar Ede beleef je samen!

Christmas Express – 17/18 december

Op zaterdag 17 en zondag 18 december 2022 rijdt de Christmas Express tussen Arnhem CS en Station Ede-Wageningen.

Dé kans voor jong en oud om de natuur van het Veluwe Massief en de Gelderse Vallei vanuit een comfortabel verwarmde stoomtrein te beleven. Wanneer de stoomtrein dampend en puffend met twee grote stoomlocomotieven klaarstaat langs het perron op het station van Arnhem Centraal, komen de witte stoompluimen al onder de historische rijtuigen vandaan. Deze worden nog ouderwets verwarmd met stoom uit de grote stoomlocomotief. De conducteurs in historische kledij staan al op jou te wachten om te assisteren bij het instappen.

Dan klinkt het vertreksein voor een winterse beleving zoals in vroeger dagen. De locomotief en haar sleep rijtuigen hullen zich tijdens het vertrek in wolken van stoom. Terwijl de trein op snelheid komt kun je genieten van het prachtige uitzicht tussen Arnhem en het station van Ede-Wageningen. Na een korte stop op dit station, zal de stoomtrein weer met een aardig gangetje terugrijden naar het station van Arnhem Centraal waar je weer uit kunt stappen en jouw weg kunt vervolgen.

Onderweg klinkt keer op keer de stoomfluit, je waant zich echt in een andere tijd terwijl wij met onze stoomtrein tussen alle reguliere treinen door rijden.

Stap in en reis mee met The Christmas Express!

Vertrektijden

De stoomtrein zal op zaterdag 17 en zondag 18 december 2022 vanaf het NS-station Arnhem Centraal vertrekken van spoor 10.

De trein vertrekt op de volgende tijden:

  • 09.35 uur
  • 10.35 uur
  • 11.35 uur
  • 14.35 uur
  • 15.35 uur
  • 16.35 uur

The Christmas-Express zal na een reis van Arnhem naar Ede-Wageningen, ongeveer drie kwartier later, weer terugkeren op het NS-station van Arnhem Centraal.

Tarieven

Voor deze ritten zijn retourtickets verkrijgbaar, één kaartje voor een volwassenen kost € 17,50 en kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen € 9,50 (kinderen t/m 3 jaar reizen gratis mee op schoot).

Tickets

Voor deze bijzondere stoomritten vanaf station Arnhem Centraal is reserveren verplicht, reserveren is mogelijk via de kaartjeswinkel van de Veluwse Stoomtrein Maatschappij.

Aanbiedingen

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier