Mode

Sherwood Forest

  • Maandag12:00 - 18:00
  • Dinsdag10:00 - 18:00
  • Woensdag10:00 - 18:00
  • Donderdag10:00 - 21:00
  • Vrijdag10:00 - 18:00
  • Zaterdag10:00 - 17:30
  • Zondag12:00 - 17:00

Janskwartier

De collecties van Emporio Armani, Woolrich, No Man’s Land, Jacob Cohen, Antony Morato, Repeat, Penny Black, EA7, 7 For All mankind, Moose Knuckles en Sherwood Forest samen bieden u alles wat nodig is voor een stijlvolle garderobe. Timeless basics tot extravagante avondjurken tot avant-garde club mode en zelfs casuals. Ook kan je de beste outdoor winterjassen bij ons vinden.

Vul uw outfit aan met speciale en bijzondere parfums en accecoires en meer.. Bij Sherwood Forest krijgt u gegarandeerd de beste merken, designs, en hoogwaardigste stoffen en materialen van de beste kleermakerswerk van het hoogste niveau.

Wat begon als een droom in 1988 van Haydar Yildiz is nu een familie bedrijf in Arnhem. Sherwood Forest was in de begin jaren alleen bezig met het maken en ontwikkelen van riemen, lederwaren, tassen en reiskoffers.

Winkels

Sherwood Forest is sinds 1988 te vinden in Arnhem. In onze winkel in de bakkerstraat worden dames collecties van diverse wereld merken verkocht. De tweede winkel van Sherwood Forest is een Concept Store. De Sherwood Forest Concept Store is geopend in 2011. In deze winkel vind u de mannen en vrouwen kleding van diverse wereld merken. Tevens kunt u in de Concept Store bijzondere niche parfums, scheer en verzorgings producten van de beste mode en parfum merken vinden. o.a. Amouage, Lalique, Robert Piguet, van Cleef and Arples en Juliette has a gun.

Team Sherwood Forest

Uitgelichte producten

Winkel online

Adres en contact

Hotspots in het Janskwartier

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier