Bedenk jij een naam voor onze cityhosts?

Vanaf eind maart 2020 gaan gastvrouwen en gastheren in de binnenstad bezoekers welkom heten. Maar… wat is een goede Arnhemse naam voor deze ‘cityhosts’? Weet jij het?

Wat zijn ‘cityhosts’?

Een groep enthousiaste Arnhemmers heeft gereageerd op de uitnodiging om ‘cityhost’ te worden voor onze binnenstad. Een cityhost is een gastheer of gastvrouw, die bezoekers aan de stad oprecht het gevoel geeft dat ze welkom zijn. Door ze persoonlijk welkom te heten, informatie te geven over de stad, de weg te wijzen naar bezienswaardigheden en attracties, programmafolders of plattegronden uit te delen tijdens evenementen en vragen over Arnhem te beantwoorden.

Eind maart 2020 gaan de eerste cityhosts van start en zullen zij in het weekend bij de entree van het Centraal Station voor het actief zijn. In de tussentijd worden zij opgeleid en voorbereid op hun nieuwe vrijwilligers functie.

Maar…

hoe gaan we deze club van Arnhemse ambassadeurs nu noemen? Wij zoeken naar een geschikte naam die past bij Arnhem en de groep enthousiaste gastvrouwen en gastheren.

Heb jij een idee?

Vul dan onderstaand formulier in en maak kans op een geheel verzorgd ‘Arnhems dagje uit’ !

Uiterste inzenddatum voor deze prijsvraag is 1 maart 2020.

Aanbiedingen

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier