Late Night Shopping

Wordt als een VIP behandeld en blijf lekker lang in de stad!

Kom jij zaterdag 1 oktober naar de binnenstad van Arnhem? Dan zijn de winkels namelijk extra lang open en zorgen de ondernemers voor extra sfeer en gezelligheid. Ervaar de speciale VIP-behandeling en geniet van muziek, dans en show.

s’Middags begint de Late Night met een gezellige looporkestje door de stad. Vanaf 19:30u begint het grote Straatoptreden van Circo di Strada Street Circus Parade! Dit is een unieke combinatie van muziek interactie met het publiek, jongleren, steltloper, eenwielfietser, bal lopen en nog veel meer. Ook is er een Show Brassband die vooraf gegaan worden door danseressen. Op hetzelfde moment wordt Arnhem in het licht gezet door enorme lichtstralers, die al van ver laten zien dat er een feest is in de stad.

Klapstuk aan het einde van de avond is een spectaculaire licht- lasershow!

We sluiten deze Late Night Shopping af omstreeks 22:15u met een feestelijke show op de Markt. Een sfeervolle happening met hoogtepunten van Arnhem, winkels etc.

Arnhem Late Night Shopping is een initiatief van City Centrum Arnhem, Koninklijke Horeca Nederland – afd. Arnhem/Renkum en Platform Binnenstad Arnhem en wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Ondernemers Fonds Arnhem en gemeente Arnhem.

Aanbiedingen

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier