Beste idee maakt kans op uitvoering

Wethouder Jan van Dellen heeft de challenge voor de Arnhemse binnenstad gelanceerd. In een video op www.binnenstadarnhem.nl/challenge roept de wethouder van Economische Zaken op om goede ideeën in te brengen om de Arnhemse binnenstad nog mooier te maken. De challenge staat open tot 18 juli. De challenge is een initiatief van Platform Binnenstad Arnhem en INNOVATE.

Kernwaarden groen, creatief en vrij

De centrale vraag is: hoe kunnen we centrum en de verbindingen met parels als Museum Arnhem, Park Sonsbeek, Modekwartier Klarendal en Spijkerkwartier nog mooier maken? Vanuit de Arnhemse kernwaarden groen, creatief en vrij.

Een jury onder voorzitterschap van Jan van Dellen kiest de vijf beste ideeën uit. Daarbij letten de juryleden onder andere op originaliteit, duurzaamheid en of het idee het mensen verbindt.

Het winnende idee krijgt misschien wel de mooiste prijs die er is: het wordt zo snel mogelijk uitgevoerd. Met inbreng van de indiener. De winnaar ontvangt daarnaast geldbedrag van 500 euro.

Voor de plaatsen 2 t/m 5 is er een ‘Dit is Pas Arnhem’ cadeaukaart met een tegoed van 250 euro dat je kan besteden in Arnhem. Waar mogelijk zullen ook deze ideeën worden uitgevoerd, om samen de binnenstad te versterken.

Zie ook: www.binnenstadarnhem.nl/challenge

Meer nieuws

Alle berichten (115)

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier