Geef jouw held een
Dit Is PAS Arnhem - Pluim!

Bestel 'm hier!

Deze cadeaukaart is te besteden bij meer dan 60 Arnhemse winkels, horecagelegenheden, attracties en culturele instellingen. Zo beloon jij jouw held en steun je lokale ondernemers!

Wie is jouw held?

In deze bijzondere tijd zijn er vele ‘helden’ die zorgen voor de gezondheid, veiligheid en welzijn van anderen. Die nét even een stapje harder lopen of gewoon wat extra waardering verdienen. Met de Dit is PAS Arnhem-Pluim beloon jij jouw held met een bijzondere cadeaukaart. Maar ook steun je hiermee de ondernemers in Arnhem die dit in deze tijd goed kunnen gebruiken!

Mantelzorgcompliment

Het Arnhemse Mantelzorgcompliment wordt ook uitgereikt in de vorm van een Dit is PAS Arnhem – Pluim. Heb je een Mantelzorgcompliment ontvangen of wil je er één aanvragen voor iemand in jouw omgeving? Ga dan naar de pagina Mantelzorgcompliment voor meer informatie.

Mantelzorgcompliment

Geef een Dit Is PAS Arnhem – Pluim cadeau!

Je kunt de cadeaukaart eenvoudig bestellen, direct afrekenen en laten bezorgen.

Wil je grotere hoeveelheden passen bestellen voor bijvoorbeeld een bedrijf of organisatie, heb je andere wensen of wil je als ondernemers acceptant worden van deze cadeaukaart?

Neem dan contact op via info@ditispasarnhem.nl.

De Dit is Pas Arnhem – Pluim is een initiatief van Platform Binnenstad Arnhem en Citymarketing Arnhem en is mede mogelijk gemaakt door Ondernemersfonds Arnhem. Op deze cadeaukaart zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Bekijk de deelnemers Bestel 'm hier!

In de etalage

Filter op de kaart

Winkel

Categorie