Bezorgservice binnenstad

Platform Binnenstad Arnhem is met de ondernemers in de binnenstad een bezorgservice gestart. De service is gratis binnen de stadsgrenzen van Arnhem.

Groene Rijders

Bezorg- en afhaalservice

Om de gevolgen van de Coronacrisis enigszins te compenseren, zijn diverse ondernemers in de binnenstad gestart met het aan huis bezorgen van producten. Ook hebben ondernemers het voor hun klanten mogelijk maakt om bestellingen af te halen.

Welke winkels en restaurants deze extra services bieden, vind je in de beschrijvingen op deze website onder Winkelen.

Gratis bezorgservice

Vanwege de Coronacrisis heeft Platform Binnenstad Arnhem een gratis bezorgservice geregeld voor ondernemers in de binnenstad. Deze service is mogelijk dankzij financiële steun van Stichting Ondernemers Fonds Arnhem en wordt uitgevoerd door de Groene Rijders. De ondernemer noch de klant betaalt bezorgkosten. De gratis bezorgservice geldt voor bezorging binnen de Arnhemse stadsgrenzen. Voor bezorging buiten de stadsgrenzen geldt een toeslag die niet wordt vergoed vanuit deze regeling.

Platform Binnenstad Arnhem hoopt hiermee de pijn een beetje te kunnen verzachten en de winkeliers en horecaondernemers te ondersteunen om hun klant toch te kunnen bedienen in deze moeilijke tijd.

Filter op de kaart

Winkel

Categorie