Winter Arnhem 2021

Winter Arnhem staat dit jaar in het teken van sfeer, veiligheid en zorg voor elkaar. Met o.a. lichtjesroute, online speurtocht, bezorgservice en winactie. Veilig en Coronaproof!

De ‘grootste Kerstmarkt van het Oosten’ zat er al niet meer in voor Arnhem en de lockdown is een nóg grotere domper op wat een sfeervolle en gezellige tijd had moeten zijn in de binnenstad.

Maar ook deze periode komen we door met elkaar. De stad is sfeervol verlicht, er staat een wensboom en er is een mooie lichtjesroute door de stad en een toffe speurtocht die de kids (en volwassenen) met de mobiele telefoon kunnen volgen.

Ondernemers en organisaties van binnenstad Arnhem staan garant voor een veilig bezoek aan de stad, onder de geldende Coronamaatregelen. Zodat jij tijdens de openingstijden van de essentiële winkels veilig de stad kan bezoeken. En doe jouw inkopen voor de feestdagen vooral online bij de lokale ondernemers! Bij veel (niet-essentiële) winkels kun je dan tóch een bestelling doen en deze afhalen bij hun click & collect afhaalpunt. Je krijgt dan zelfs 1 uur parkeren helemaal gratis!

Winteractie bezorgservice

Als je online aankopen of bestellingen doet bij lokale ondernemers in de Arnhemse binnenstad, Modekwartier of Spijkerkwartier kan  je rekenen op snelle bezorging thuis of op kantoor. Koeriersdiensten De Groene Rijders en Cycloon halen bestellingen die voor 13.00 uur gekocht zijn bij de ondernemers op en bezorgen ze, binnen Arnhem, nog dezelfde dag bij jou thuis. Dankzij financiële steun van Platform Binnenstad Arnhem en gemeente Arnhem en een eigen bijdrage van de ondernemers is deze bezorgservice in december en januari voor jouw helemaal gratis!

De ondernemers die thuisbezorgen vind je op de pagina Bezorgt aan huis en aan kantoor.

 

Aanbiedingen

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier