Winter Arnhem

Winter Arnhem staat dit jaar in het teken van saamhorigheid, veiligheid en zorg voor elkaar. Dit jaar geen grote evenementen, maar dat maken we meer dan goed in 2021!

Winter Arnhem Winactie

Het jaarlijkse Winter Arnhem en de winterse programmering in de Arnhemse binnenstad staan dit jaar volledig in het teken van de Coronamaatregelen. Vanwege de beperkingen en maatregelen zijn de gebruikelijke evenementen en activiteiten, zoals de Kerstmarkt en diverse muzikale optredens in de stad, dit jaar niet mogelijk. De aankomende feestdagen en het normaal gesproken sfeervolle winterseizoen zullen niet helemaal ongemerkt voorbij gaan in de stad.

Wil je de stad bezoeken? Vermijd dan zoveel mogelijk de drukke koopmomenten en zoek de rustiger plekken in de stad op. Ook die worden dit jaar sfeervol aangekleed, zodat je toch nog een beetje ‘Winter Arnhem’-gevoel hebt. Vermijd je liever de stad, maar wil je wel Kerstinkopen doen? Shop dan online en laat jouw aankopen (binnen Arnhem) gratis thuisbezorgen.

Voor de vroege vogels

Kom je naar de stad, vermijd dan de drukke tijden. Als je op dinsdag, woensdag en donderdag vóór 12.00 uur de parkeergarage verlaat, dan krijg je 1 uur gratis parkeren en maak je kans op een mooie prijs. Ga naar de actiepagina voor meer informatie.

Parkeeractie

Winter Wonderland Arnhem 2021/2022

Vanaf volgend jaar december, als alle Corona-beperkingen hopelijk helemaal voorbij zijn, dan krijgt Arnhem een nieuw, groots en magisch winterevent. Inwoners en bezoekers van de stad kunnen dan een maand lang genieten van een feestelijk evenement met landelijke uitstraling. Denk aan festiviteiten als een mega-ijsbaan, een sprookjesachtig verlicht reuzenrad, een spectaculaire kerstmarkt, een wintertheater met bekende artiesten en heel veel meer.

Bekijk hier de trailer voor een magische vooruitblik:

Winter Wonderland 2021

In de etalage

Filter op de kaart

Winkel

Categorie