Winter Arnhem 2024

Binnenstad Arnhem staat tijdens de wintermaand natuurlijk in het teken van sfeer en gezelligheid. Met o.a. de Kerstmarkt, historische stoomtrein, feestelijke verlichting, de Kerstman en Kerstvrouw en veel muziek en vermaak.

Winter Arnhem beleef je samen!

In december is het sfeervol genieten in de Arnhemse binnenstad. Met feestelijke verlichting langs de winkelstraten en mooie etalages van de winkels. De Arnhemse ondernemers heten jou van harte welkom en helpen je graag met het vinden van de leukste Kerstcadeaus en flitsende outfit. In de weekenden van 14/15, 21/22 en 28/29 december is het extra gezellig in de binnenstad, met muziek, warme chocolademelk en glühwein bij de houten Kersthuisjes en optredens van straatacts, koren en orkestjes. De Kerstelfen brengen je een vrolijke groet en de Kerstman en zijn vrouw gaan graag met je op de foto. En ga ook eens kijken bij de Warme Winterroute in het Modekwartier of maak een ritje met de Christmas Express. Tijdens Winter Arnhem is er van alles te genieten en te beleven!

Grootste Kerstmarkt van het Oosten – 15 december

Ervaar zondag 15 december de magie van de Arnhemse binnenstad tijdens De Grootste Kerstmarkt van het Oosten!

  • struin langs meer dan 250 Kerstkramen
  • neem een kop warme chocolademelk of glühwein
  • ga op de foto met de Kerstman en Kerstvrouw
  • geniet van de orkestjes en koren die optreden
  • maak een ritje in de historische stoomtrein
  • bezoek de Coca Cola Christmas truck
  • en nog veel meer!

Tijdens de Kerstmarkt pakken de binnenstadondernemers groots uit om de hartenwens van elke shopliefhebber te vervullen. Vanaf 12.00 uur kan er volop gestruind worden door de winkelstraten gevuld met allerlei verschillende Kerstkramen. Zo geniet je van de vele Kerstaanbiedingen en scoor je de leukste geschenken voor onder de kerstboom.

Heb je een geen zin meer om te shoppen? Rust dan uit op een van de vele terrasjes, die ook na 18.00 uur open zijn voor een hapje en een drankje.

Aanmelden voor de Grootste Kerstmarkt van het Oosten

Wil je zelf meedoen met jouw kraam of stand? Meld je dan snel aan via onderstaande link.

Kosten voor een marktkraam non-food zijn € 50,00 excl. btw. voor een ondernemer uit de binnenstad en € 75,00 excl. btw. voor externe deelnemers. Deze dienen binnen de betalingstermijn van 30 dagen na boeking te worden voldaan en uiterlijk vóór 1 december 2024. Voor foodkramen zijn de prijzen op aanvraag.

Let op, de deadline voor aanmelden is 1 december!

Meld je hier aan

Speel en zing mee in de Winter Arnhem weekenden!

Heb je zelf een orkestjes of zing je in een koor? Of heb je een bijzondere voorstelling die je buiten op straat kunt opvoeren? De organisatie biedt (amateur) koren, muziekensembles en theater-gezelschappen in Arnhem en omgeving de gelegenheid om op te treden tijdens de winkelopeningstijden in de weekenden. Tegen een passende vergoeding en mits met een toepasselijk repertoire of voorstelling. Heb je belangstelling? Meld je dan aan via raymond@smartvertizing.nl. Aanmelding is overigens geen garantie voor deelname, maar… wees er snel bij dan maak je de meeste kans!

Aanbiedingen

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier