Winter Arnhem 2023

Binnenstad Arnhem staat tijdens de wintermaand natuurlijk in het teken van sfeer en gezelligheid. Met o.a. de Kerstmarkt, feestelijke verlichting, de Kerstman en Kerstvrouw en veel muziek en vermaak.

Winter Arnhem beleef je samen!

In december is het sfeervol genieten in de Arnhemse binnenstad. Met feestelijke verlichting langs de winkelstraten en mooie etalages van de winkels. De Arnhemse ondernemers heten jou van harte welkom en helpen je graag met het vinden van de leukste Kerstcadeaus en flitsende outfit. In de weekenden van 9/10 en 16/17 december is het extra gezellig in de binnenstad, met muziek, warme chocolademelk en glühwein bij de houten Kersthuisjes en optredens van straatacts, koren en orkestjes.

Grootste Kerstmarkt van het Oosten – 17 december

Ervaar zondag 17 december de magie van de Arnhemse binnenstad tijdens De Grootste Kerstmarkt van het Oosten!

  • struin langs meer dan 200 Kerstkramen
  • neem een kop warme chocolademelk of glühwein
  • ga op de foto met de Kerstman en Kerstvrouw
  • geniet van de orkestjes en koren die optreden
  • en nog veel meer!

Tijdens de Kerstmarkt pakken de binnenstadondernemers groots uit om de hartenwens van elke shopliefhebber te vervullen. Vanaf 12.00 uur kan er volop gestruind worden door de winkelstraten gevuld met allerlei verschillende Kerstkramen. Zo geniet je van de vele Kerstaanbiedingen en scoor je de leukste geschenken voor onder de kerstboom.

Heb je een geen zin meer om te shoppen? Rust dan uit op een van de vele terrasjes, die ook na 18.00 uur open zijn voor een hapje en een drankje.

Aanmelden standhouders Kerstmarkt

Wil je met een kraam mee doen aan de Kerstmarkt op zondag 17 december? Dan ben je van harte welkom! Natuurlijk heb je een toepasselijk aanbod aan sfeervolle, leuke, mooie, lekkere, handige, grappige en unieke producten en cadeauartikelen zodat jouw kraam uitstekend past bij de sfeer van een Kerstmarkt.

Dus meld je vóór 1 december 2023 aan zodat jouw stand op tijd ingepland wordt:

Aanmelden Kerstmarkt 2023

Aanbiedingen

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier