Winter Arnhem 2021

Winter Arnhem staat dit jaar in het teken van saamhorigheid, veiligheid en zorg voor elkaar. Met sfeer, beleving, entertainment en leuke acties.

 

Agenda

Tijdens de feestmaand december is het extra sfeervol en gezellig in de binnenstad van Arnhem. Helaas géén Kerstmarkt dit jaar. Maar wél sfeervolle aankleding, muzikaal entertainment, een ‘lichtjesroute’ door de binnenstad, een gave AR-game die je zelf kunt spelen en leuke straat-acts voor de kinderen. De ideale manier om de winterse Kerstperiode te starten!

Op deze pagina vind je actuele informatie, omdat vanwege de Coronamaatregelen nog niet duidelijk is wat er allemaal kan en mag. Ondernemers en organisaties van binnenstad Arnhem staan garant voor een veilig bezoek aan de stad, onder de geldende Coronamaatregelen. Zodat jij tijdens de openingstijden van de winkels en horeca toch de stad kan bezoeken, inkopen kunt doen voor de feestdagen en genieten van een hapje en drankje bij jouw favoriete terras, lunchroom of restaurant.

De verenigingen van ondernemers en vastgoedeigenaren, cultuurinstellingen, bewoners en gemeente werken binnen Platform Binnenstad Arnhem samen om ondanks de beperkende Coronamaatregelen Winter Arnhem tot een succes te maken.

In de etalage

Filter op de kaart

Winkel

Categorie