Deze winter staat de Arnhemse binnenstad weer garant voor sfeer en gezelligheid tijdens het jaarlijkse Winter Arnhem. Tot en met de eerste week van januari is de binnenstad vol van winterse evenementen en taferelen.

Arnhemse binnenstad vol ‘shoppen, muziek, sfeer en gezelligheid’

Deze winter staat de Arnhemse binnenstad weer garant voor sfeer en gezelligheid tijdens het jaarlijkse Winter Arnhem. Tot en met de eerste week van januari is de binnenstad vol van winterse evenementen en taferelen, die onder de noemer Winter Arnhem worden gepresenteerd. Op donderdag 13 december wordt de nieuwe verlichting van de Eusebiuskerk ontstoken, als officieuze start van Winter Arnhem.

Ontdek samen met de Muze en het Arnhems hertje Winter Arnhem

Tijdens de donkere, sprookjesachtige winterdagen zijn de ‘Muze’ van Arnhem en het Arnhems hertje boegbeeld voor de vele festiviteiten, voorstellingen en bijeenkomsten, die in en rond de binnenstad worden georganiseerd. Waar zij verschijnen, is sfeer en gezelligheid. Daar kun je heerlijk genieten van winterse taferelen, muzikale optredens, kerstmarkt, lekker eten en drinken, winkelen en de Arnhemse gastvrijheid ervaren. Bij de ondernemers, in theaters, winkels, horecagelegenheden, exposities enzovoort; de gezelligste en onvergetelijke momenten in deze donkere tijd van het jaar beleef je tijdens Winter Arnhem.

De grootste Kerstmarkt van het Oosten

Op zondag 16 december pakken de ondernemers in de Arnhemse binnenstad groots uit tijdens de Kerstmarkt, om de hartenwens van elke shopliefhebber te vervullen. Vanaf 12:00 uur kan er volop gestruind worden door de winkelstraten gevuld met kerstkramen van kwalitatieve aanbieders. Zo geniet je van de vele kerst aanbiedingen en scoor je de leukste geschenken voor onder de kerstboom.

Diverse koren vullen met hun zuivere gezang de gezellige straten. Verschillende acts wijzen je de weg naar de heerlijkste hapjes en drankjes, de levende kerststal of naar een vette radioshow. En heb je even geen zin meer om te shoppen, dan rust je uit op een van de vele terrassen.

Er is dus genoeg te doen tijdens de grootste Kerstmarkt van het Oosten!

De grootste Kerstmarkt van het Oosten is verspreid door het centrum van Arnhem in samenwerking met de ondernemers van het Musiskwartier, de Koningstraat, de 7straatjes, de Bakkerstraat, de Weverstraat, de Kortestraat, Rozet, de Korenmarkt, Jansplaats en Wezenstraat en de Bovenbeekstraat.

Voor meer informatie over Winter Arnhem, zie »www.winterarnhem.nl

Meer nieuws

Alle berichten (113)

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier