In december is het sfeervol genieten in de Arnhemse binnenstad. Met feestelijke verlichting langs de winkelstraten en mooie etalages van de winkels. De Arnhemse ondernemers heten jou van harte welkom en helpen je graag met het vinden van de leukste Kerstcadeaus en flitsende outfit. In de weekenden van 10/11 en 17/18 december is het extra gezellig in de binnenstad, met muziek, warme chocolademelk en glühwein bij de houten Kersthuisjes en optredens van straatacts, koren en orkestjes. Op 17 en 18 december rijdt de Chrtistmass Express stoomtrein en op 18 december staat de Kerstmarkt op het programma.

Kijk op www.winterarnhem.nl voor meer informatie.

Speel en zing mee op 10/11 of 17/18 december!

Heb je zelf een orkestjes of zing je in een koor? Of heb je een bijzondere voorstelling die je buiten op straat kunt opvoeren? De organisatie biedt (amateur) koren, muziekensembles en theater-gezelschappen in Arnhem en omgeving de gelegenheid om op te treden tijdens de winkelopeningstijden in de weekenden. Tegen een passende vergoeding en mits met een toepasselijk repertoire of voorstelling. Heb je belangstelling? Meld je dan aan via raymond@smartvertizing.nl. Aanmelding is overigens geen garantie voor deelname, maar… wees er snel bij dan maak je de meeste kans!

Christmas Express – 17/18 december

Op zaterdag 17 en zondag 18 december rijdt de Christmas Express tussen Arnhem CS en Station Ede-Wageningen. Geniet van de mooie omgeving tussen Arnhem en Ede, terwijl je vanuit de comfortabel verwarmde stoomtrein door het raam naar buiten kijkt. Na een korte stop in Ede zal de stoomtrein weer met een aardig gangetje terugrijden naar het station van Arnhem waar je weer uit kunt stappen en jouw weg kunt vervolgen. Voor deze ritten zijn retourtickets verkrijgbaar; één kaartje voor een volwassenen kost € 17,50 en kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen € 9,50 (kinderen t/m 3 jaar reizen gratis mee op schoot). Tickets reserveren kan alleen online, zie: www.winterarnhem.nl.

Grootste Kerstmarkt van het Oosten – 18 december

Ervaar zondag 18 december de magie van de Arnhemse binnenstad tijdens De Grootste Kerstmarkt van het Oosten! Struin langs meer dan 200 Kerstkramen, neem een kop warme chocolademelk of glühwein, ga op de foto met de Kerstman en Kerstvrouw, stap in de Christmas Express voor een sfeervolle rit met de stoomtrein, bezoek de echte Coca Cola Christmas Truck, geniet van de orkestjes en koren die optreden en nog veel meer! Tijdens de Kerstmarkt pakken de binnenstadondernemers groots uit om de hartenwens van elke shopliefhebber te vervullen. Vanaf 12:00 uur kan er volop gestruind worden door de winkelstraten gevuld met allerlei verschillende Kerstkramen. Zo geniet je van de vele Kerstaanbiedingen en scoor je de leukste geschenken voor onder de kerstboom.

Heb je een geen zin meer om te shoppen? Rust dan uit op een van de vele terrasjes, die ook na 18:00 uur open zijn voor een hapje en een drankje.

Meer nieuws

Alle berichten (115)

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier