Zondag 11 juni 2023. Vier de lente buiten, tijdens Wijvenkraam in de Juni Modemaand Arnhem! Geliefd-maar-niet-meer-gedragen topstukken scoren of verkopen doe je tijdens Wijvenkraam. Op zondag 11 juni kan het allebei. De bekende mode-, vintage- en designmarkt voor ‘meiden’ van alle leeftijden komt dan voor de vijfde keer met een openlucht editie op het opkomende Transformatorplein in het Nieuwe Kadekwartier, Arnhem.

Over Wijvenkraam

Geen doorsnee rommelmarkt, Wijvenkraam telt vaak stylisten, verzamelaars, ontwerpers, fashion-holics en design liefhebbers onder haar verkopers. Bezoekers kunnen tussen 11.00 en 17.00 uur los op een breed aanbod aan unieke ontwerpen en tweedehandse schatten. Van bijzondere merken en vintage vondsten tot aan zelfgemaakte sieraden en kunst. DJ’s verzorgen heerlijke beats en good vibes tijdens het shoppen, Café Olive & Lemon serveert lekkernijen om de energie goed op peil te houden. En dat allemaal heerlijk in het buitenlucht.

Een modemarkt met ballen, een braderie on steroids, kortom: de stoerste vintage- & designmarkt voor vrouwen, dát is Wijvenkraam! Wat vind je op Wijvenkraam? Nou, alles wat mooi, origineel, hip en bijzonder is! Van 60s plateauzolen tot tekeningen & kunst, van bloemetjesjurk tot hand-made sieraden: it’s there. Dj’s draaien de lekkerste soul, funk, hiphop, 90s, lounge en meer en er zijn snacks & drankjes! Yep, inclusief heerlijke Duitse biertjes (je begrijpt waar je jouw vent kunt achterlaten tijdens het shoppen ;)). Hemel op aarde voor shopgrage chicks! <3

Zie ook: www.wijvenkraam.nl

Meer nieuws

Alle berichten (115)

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier