Onder de sterrenhemel, met uitzicht op de Eusebius en de wind door je haren op groot scherm samen film kijken; deze zomer kun je bij Focus weer het dak op! Het filmtheater aan het Audrey Hepburnplein in Arnhem vertoont van 14 juli t/m 27 augustus 2023 elke avond een openluchtfilm in de unieke dakzaal. Te zien is een divers programma vol klassiekers en nieuwe films onderverdeeld in thema’s als Vive la femme!, Queer & Cult, Drank & Drugs en Het beste van 2022. Bij de films uit het Queer & Cult programma verzorgt Queer Collective Arnhem een randprogramma met cocktails, verkleedwedstrijden, sing-a-longs en meer. Bovendien houdt Focus enkele avonden in het openluchtprogramma vrij voor het programmaonderdeel Je kunt het dak op!, waarvoor bezoekers zelf films mogen aandragen (zie ook www.focusarnhem.nl/jekunthetdakop).

Zo zie je deze zomer op het dak van Focus onder andere cultklassieker The Rocky Horror Picture Show mét sing-a-long, de iconische drugsklassieker Trainspotting, Greta Gerwigs sterke regiedebuut Lady Bird met glansrol voor Saoirse Ronan, Almodóvars bitterzoete drama Todo sobre mi madre, de meeslepende muziekdocu Amy, Breakfast at Tiffany’s met een stralende Audrey Hepburn als callgirl Holly Golightly, roadmovie Thelma and Louise en topfavorieten van 2022 Good Luck to You, Leo Grande, De Acht Bergen en Close.

Bekijk het hele programma met maar liefst 24 verschillende films op www.focusarnhem.nl/ophetdak.

Kaartverkoop

Er is maar beperkt plek in de dakzaal, dus koop je tickets op tijd via www.focusarnhem.nl/ophetdak. Voor de openluchtfilms gelden dezelfde tarieven als voor de reguliere films in Focus.

Is het een beetje fris buiten? Geen probleem. Er zijn Focus-dekentjes beschikbaar en alle stoelen in de dakzaal zijn voorzien van duurzame Sit & Heat warmtekussens. De films in het Focus op het dak-programma gaan altijd door; bij slecht weer verplaatst de film naar binnen.

Ook na 27 augustus zijn er bij mooi weer films te zien op het dak. Houd www.focusarnhem.nl/ophetdak in de gaten voor de actuele informatie.

Meer nieuws

Alle berichten (115)

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier