Vitesse vs NEC

De Gelderse derby in GelreDome! Zondag 7 april om 12.15 uur staat de derby tegen NEC op het programma in Arnhem. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €6,75. Tickets voor deze wedstrijd zijn hier (https://kaartverkoop.vitesse.nl/dashboard) te bestellen.

Lees verder →

Vitesse vs Sparta Rotterdam

Vitesse trapt april af met een doordeweekse thuiswedstrijd! Dinsdag 2 april om 18.45 uur neemt Vitesse het in GelreDome op tegen Sparta Rotterdam. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €4,75. Tickets voor deze wedstrijd zijn hier (https://kaartverkoop.vitesse.nl/dashboard) te bestellen.

Lees verder →

Vitesse vs Ajax

Vitesse sluit seizoen 2023|2024 af met een topper! Zondag 19 mei om 14.30 uur staan Vitesse en Ajax tegenover elkaar in GelreDome. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €6,75. Tickets voor deze wedstrijd zijn hier (https://kaartverkoop.vitesse.nl/dashboard) te bestellen.

Lees verder →

Vitesse vs Almere City

Vitesse neemt het in speelronde 26 op tegen promovendus Almere City. Op zaterdag 16 maart om 21.00 uur trappen beide ploegen af. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €4,75. Tickets voor deze wedstrijd zijn hier (https://kaartverkoop.vitesse.nl/dashboard) te bestellen.

Lees verder →

Vitesse vs Fortuna Sittard

Het einde van het seizoen 2023|2024 nadert! Zondag 28 april om 16.45 uur speelt Vitesse de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €4,75. Tickets voor deze wedstrijd zijn hier (https://kaartverkoop.vitesse.nl/dashboard) te bestellen.

Lees verder →

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier