Vitesse vs Excelsior Rotterdam

Een avondje Vitesse in GelreDome! Op zaterdagavond 7 oktober neemt Vitesse het om 21.00 uur op tegen Excelsior Rotterdam. In de dertien thuiswedstrijden tegen de Rotterdammers vielen er maar liefst 44 doelpunten, spektakel gegarandeerd! Tickets voor deze wedstrijd zijn al verkrijgbaar vanaf €4,75. Tickets voor deze…

Lees verder →

Vitesse vs FC Utrecht

Vitesse trapt 2024 af met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht! Zondag 14 januari om 14.30 uur speelt Vitesse tegen de ploeg uit de Domstad. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €5,25. Tickets voor deze wedstrijd zijn hier (https://kaartverkoop.vitesse.nl/dashboard) te bestellen.

Lees verder →

Vitesse vs Feyenoord

Een topper in GelreDome! Zondag 21 januari is de topwedstrijd tussen Vitesse en Feyenoord. Om 14.30 uur trapt Vitesse af tegen de regerend landskampioen. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €6,75. Tickets voor deze wedstrijd zijn hier (https://kaartverkoop.vitesse.nl/dashboard) te bestellen.

Lees verder →

Vitesse vs Go Ahead Eagles

Vitesse opent de maand februari met een thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Zondag 4 februari om 12.15 uur trapt Vitesse af tegen de ploeg uit Deventer. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €4,75. Tickets voor deze wedstrijd zijn hier (https://kaartverkoop.vitesse.nl/dashboard) te bestellen.

Lees verder →

Vitesse vs Heracles Almelo

De laatste thuiswedstrijd van 2023! Op zondag 10 december om 16.45 uur neemt Vitesse het op tegen promovendus Heracles Almelo. Sluit jij het jaar af bij Vitesse? Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €4,75. Tickets voor deze wedstrijd zijn hier (https://kaartverkoop.vitesse.nl/dashboard) te bestellen.

Lees verder →

Vitesse vs PEC Zwolle

Vitesse en PEC Zwolle openen speelronde 10 in de Eredivisie! Vrijdagavond 27 oktober om 20.00 uur wordt er afgetrapt tegen de promovendus. Een ideale opening van het weekend! Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €4,75. Tickets voor deze wedstrijd zijn hier (https://kaartverkoop.vitesse.nl/dashboard) te bestellen.

Lees verder →

Vitesse vs sc Heerenveen

In speelronde 12 staat de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen op het programma. Op zaterdagavond 11 november om 21.00 uur wordt er tegen de Friezen afgetrapt in GelreDome! Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €5,25. Tickets voor deze wedstrijd zijn hier (https://kaartverkoop.vitesse.nl/dashboard) te bestellen.

Lees verder →

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier