60 Ondernemers in de Arnhemse binnenstad leggen de ‘rode loper’ uit

Op zaterdag 2 en zondag 3 juli, tijdens het laatste weekend van de Arnhemse Modemaand, leggen 60 ondernemers letterlijk de rode loper uit voor bezoekers aan de binnenstad, Modekwartier en Spijkerkwartier in Arnhem.

De mooiste modezaken, kleding- en andere winkels en horeca in de stad zorgen tijdens het weekend voor een extra aantrekkelijke entree. Met bijvoorbeeld leuke acties, aanbiedingen, catwalk, welkomstdrankje, muziek of mini-modeshows. Ook de ondernemers die onderdeel zijn van de speciale FDFA’22 WAARDEVOL wandelroute zijn herkenbaar aan de rode loper en een opvallend bord aan de etalage.

De ondernemers van de Bakkerstraat gaven al een voorproefje in het weekend van 25/26 juni met een spectaculaire OPEN CATWALK SHOW. Een rode loper door de hele straat, waarop door modellen de meest fraaie en hippe outfits werden geshowd aan het winkelend publiek.

De creatieve ondernemers in het Modekwartier, thuisbasis van de modemaand, blijven natuurlijk niet achter. Ook zij zullen het publiek hun mooiste creaties en ontwerpen tonen. De deelnemende horecaondernemers zorgen uiteraard voor heerlijke hapjes, menu’s en verleidelijke drankjes.

Kijk voor de deelnemers op www.binnenstadarnhem.nl/rode-loper.

De ‘Rode loper’-actie is mede mogelijk gemaakt dankzij financiële steun van Stichting Ondernemers Fonds Arnhem.

Meer nieuws

Alle berichten (115)

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier