Ontwerp Platform Arnhem is in opdracht van Platform Binnenstad Arnhem op zoek naar tien ontwerpers die de binnenstad van Arnhem weer een beetje mooier willen maken. Arnhem staat bekend als creatieve stad en dat mag nu ook meer terugkomen in het straatbeeld. Daarom zoeken wij 10 creatieven die een ontwerp willen maken voor de elektrahuisjes in de verschillende kwartieren van de Arnhemse binnenstad. Arnhem kent 10 kwartieren; het Rijnkwartier, het Stationskwartier, het Korenkwartier, het Rozetkwartier, het Janskwartier, het Musiskwartier, het Eusebiuskwartier, de 7 Straatjes, het Modekwartier en het Spijkerkwartier.

Per kwartier zal één ontwerper gekozen worden, die naar eigen invulling de elektrahuisjes mag vormgeven. Denk jij dat jij dé ontwerper bent? Doe dan mee!

Hoe doe je mee?

Stuur jouw motivatie inclusief portfolio toe en vertel ons waarom jij de ontwerper bent om hieraan mee te doen. Doe dit voor 17 december aan info@o-p-a.nl en wie weet is jouw ontwerp binnenkort te zien in een van de Arnhemse kwartieren! Voor het ontwerp staat een honorarium van € 1.000,- (excl. btw). Voor verdere informatie zie www.o-p-a.nl.

Eind januari 2022 zal bekend worden gemaakt welke ontwerpers zijn gekozen.

Meer nieuws

Alle berichten (115)

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier