← Bekijk alle ondernemers

Mandy Jansen, Wijnbar Marble

"Mediterraan genieten in het oude centrum van Arnhem."

Aangezien we bezig zijn met een hotel in Marbella in Spanje, wat nog even op zich laat wachten, hebben we besloten niet stil te gaan zitten. In voorbereiding op Spanje, waar we naast een hotel ook een wijnwinkel willen gaan runnen, lag het voor de hand om hier in Arnhem iets soortgelijks te gaan doen. Toen deze locatie aan de 7straatjes te huur bleek te zijn en nadat we bij de vorige eigenaar een keer zijn gaan lunchen, waren we om! Na een verbouwing van enkele weken hebben we hier onze mediterrane wijnbar geopend met de toepasselijke naam “Marble” gezien onze plannen in Marbella.

De wijnen die wij verkopen zijn vooral afkomstig uit Spanje, Portugal, Zuid-Frankrijk en Italië en we hebben de keuze uit wel 60 verschillende wijnen. Zeker 30 daarvan kun je ook gewoon per glas bestellen. Natuurlijk hebben we ook lekkere borrelplateaus en op onze kaart vind je veel mediterraan georiënteerde gerechten met een moderne twist. Waarbij rekening wordt gehouden met de seizoenen. Per seizoen proberen we ook de wijnen te wisselen. Van de zomer hadden we bijvoorbeeld veel frisse witte en rosé wijnen en nu wat meer winter wijnen, die iets zwaarder rood of wat ronder wit zijn.

Onze gasten zijn over het algemeen mensen met een bourgondische inslag die lekker komen genieten van een glas wijn. Dit is een hele knusse locatie en ondernemen in de 7straatjes is dan ook absoluut gezellig. Je hebt hier het gevoel dat je in een dorp bent. Vooral de laatste jaren is de binnenstad van Arnhem ontzettend ontwikkeld en dat is ook belangrijk voor de ondernemers. Zelf ben ik werkelijk verknocht aan deze stad!

Wijnbar Marble pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier