← Bekijk alle ondernemers

Hélène van Loon, Tot in de puntjes! Kappers

"Mooi en verzorgd haar begint bij een gezonde hoofdhuid."

Ik werk al zeven jaar in deze zaak maar drie jaar geleden heb ik de zaak overgenomen van mijn vorige werkgever. In deze kapsalon zijn we vooral gericht op hoofdhuid problemen en kijken we erg naar de techniek van het knippen. In die zin wijken we misschien een beetje af van andere kappers. Ook van mijn oude werkgever heb ik veel kniptechnieken geleerd, maar in de praktijk blijkt dat je sommige technieken toch net weer even anders moet toepassen om een kapsel goed te laten zitten.

Onze klanten kiezen bewust voor deze kapsalon. Bij iedere behandeling bekijken we eerst goed de hoofdhuid. Zo kunnen we met de exclusieve producten van La Biosthetique, waar we veel mee werken, mensen helpen die bijvoorbeeld last hebben van haaruitval. Vooral als het gaat om haaruitval ontstaan door stress. Ook de uit Amerika afkomstige producten van Joico zijn superfijn om een geweldige finishing touch te geven aan een kapsel. In de nabije toekomst willen we ook weer wat meer met make-up gaan doen.

Ik heb al heel lang gewerkt in Arnhem, maar nu ik hier zelf ondernemer ben, beleef ik Arnhem totaal anders. Omdat ik me in het begin vooral op mijn zaak heb gericht, heb ik nog niet zoveel kunnen samenwerken met andere ondernemers, maar ik sta daar zeker voor open. Sinds het FOCUS Filmtheater hier is gekomen en er ook nieuwe woningen zijn bijgebouwd, is er steeds meer doorloop. Juist al die verschillende typen mensen hier maakt het zo leuk in Arnhem. Dit is een mooi centraal gelegen plek met leuk divers publiek en je kunt hier nog redelijk parkeren.

Tot in de puntjes! Kappers pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier