← Bekijk alle ondernemers

Sander Veerbeek, Time for Nature

“De uitgelezen plek voor mannencadeaus maar we vergeten de vrouwen niet.”

Naast mijn studie en bijbaantjes ben ik in 2012 begonnen met een webshop voor bamboe zonnebrillen en daar kwamen al snel andere houten producten bij zoals horloges, telefoonhoesjes en armbanden. Ik merkte dat mensen liever de horloges wilde passen. Dus toen er een pand vrij kwam in Het Musiskwartier, ben ik daar in 2015 een winkel begonnen en heb het assortiment uitgebreid met lifestyle producten en woonaccessoires, aangepast aan het seizoen en met een link naar de natuur.

In 2018 ben ik verhuisd naar deze locatie aan de Kortestraat. In mijn winkel vind je de grootste collectie houten horloges van GreenTime, zowel voor mannen als voor vrouwen en veel unieke producten die je nergens anders vindt. Zo verkoop ik hier ook schitterende handgemaakte alpaca wollen knuffels van het Nederlandse merk Inkari. De wol wordt rechtstreeks bij de boeren in Peru ingekocht en van elke knuffel die wordt verkocht, gaat een deel van de opbrengst naar een foundation die helpt om schoon drinkwater te verkrijgen.

Ook vind je hier mooie verzorgingsproducten voor heren en heerlijke zachte sjaals van Bufandy uit Ecuador. Er zijn veel mensen die gericht naar mijn winkel komen en natuurlijk hebben we in Arnhem niet te klagen over het toerisme. Kom gewoon zelf een keer kijken in mijn winkel, je zult blij verrast worden door het aanbod en bovendien is Arnhem een gezellige stad voor een dagje uit!

Time for Nature pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier