← Bekijk alle ondernemers

Ronald en Eveline, Studio Buel

"Iedere klant is welkom en wij brengen graag een advies uit voor een levering op maat."

Omdat ik in 2008 ging verhuizen en een nieuwe keuken nodig had, kwam ik terecht bij een leverancier van Italiaanse keukens. Nadat ik mijn eigen ontwerp had gepresenteerd, gecharmeerd was van het ontwerp, vroeg hij mij na de aankoop van de keuken om bij hem te komen werken. Zo ben ik, na 22 jaar werkzaam te zijn geweest in de woninginrichting branche, de keukenbranche in gegaan. Na een jaar wilde ik liever een totaalconcept kunnen aanbieden en ben naast de keukens ook mensen gaan adviseren over vloeren en ramen.

Doordat ik gordijnen ging leveren, leerde ik Eveline kennen en kregen we een relatie. De crisis in 2011 zorgde ervoor dat ik mijn eigen bedrijf verder wilde ontwikkelen. Mijn baan in de keukenbranche verliet ik en zo zijn wij vanuit huis samen gaan werken. In 2013 zijn we in de Bakkerstraat een winkel begonnen en sinds 2020 zijn we met onze studio gevestigd hier in de Broerenstraat.

Wij leveren een totaalconcept, keukens van Italiaanse makelij, van merken als Lago en Doimo Cucine. Natuurlijk heeft elke keuken een vloer en een raam en daarin zijn wij optimaal gespecialiseerd. Enkele bekende merken voor Raamdecoratie die bij ons te vinden zijn: Wood & Washi, JAB, De Ploeg, Kendix en Zonnelux. Voor de vloer hebben wij volop keuze uit houten- en pvc-vloeren, tapijt, marmoleum en vinyl, een aantal merken: Bauwerk, Therdex, Novilon, Interfloor. Wegens gebrek aan een verlichtingspeciaalzaak in Arnhem leveren wij diverse LED producten o.a. afkomstig uit Duitsland en Zwitserland.

Wij vinden het adviseren van de klant enorm belangrijk en gaan daar heel ver in, advies aan huis, inmeten en alles doorlopen is dan ook een standaard service. Sinds 2017 wonen wij op het Paradijs in Arnhem in een Lago Apartemento Store, wat tevens als AirB&B dient. Zo kunnen mensen zelf komen ervaren wat een Lago ingericht huis is.

Deze unieke locatie in de binnenstad is vooral fijn omdat men hier spontaan de winkel binnen kan lopen. Hierdoor krijgen we diverse klanten binnen uit verschillende segmenten van deze samenleving. We willen geen onderscheid maken in type klant en kunnen ons vinden met de klanten die voor kwaliteit kiezen. Wij zien de klanten graag als gast en daarom mag de winkeltijd voor ons op zaterdag best uitlopen naar begin van de avond, onder het genot van een hapje en drankje wat de kok in onze functionerende showroom keuken heeft bereid.

Studio Buel pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier