← Bekijk alle ondernemers

Houcine Wahbi, Simon Lévelt

“De menselijke kant van het Simon Lévelt concept sprak mij direct aan.”

Al 14 jaar run ik met veel passie als franchise ondernemer de zaak Simon Lévelt hier in Arnhem. In deze zaak draait het om koffie en thee en dat zit echt verweven in mijn cultuur. Nadat ik een franchisebeurs had bezocht en meer te weten kwam over de fairtrade achtergrond van Simon Lévelt, was het voor mij niet moeilijk om te kiezen voor wie ik wilde werken. Simon Lévelt investeert in educatie voor koffie en theeboeren en is bovendien gefocust op biologische teelt en het gebruik van organische compost.

Natuurlijk is de verkoop van koffie en thee waar het hoofdzakelijk om draait maar ik verkoop hier ook echt alles wat daar mee te maken heeft. Van een espresso potje dat je op de camping gebruikt tot dure koffiemachines, kopjes, lepels, maar ook de trendy accessoires voor de slow coffee zoals producten van Hario en Aeropress. Mijn winkel is een waar paradijs voor koffie freaks maar ook theeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen met thee vanuit alle werelddelen. Ik heb zelfs alles in huis voor een traditionele Japanse, Taiwanees of Chinese theeceremonie!

Het leuke van het ondernemen in Arnhem, en dan speciaal hier in de Koningstraat, is de saamhorigheid die hier heerst. We steunen elkaar en organiseren activiteiten met elkaar, er is echt een goede sfeer. Arnhem is een prachtige stad met het Modekwartier en de ‘7 straatjes’. Deze stad heeft alles, maar er kan altijd nog meer!

Simon Lévelt pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier