← Bekijk alle ondernemers

Selen Yildiz, Sherwood Forest

“Een uitgebreid assortiment en goede service maken je shopervaring compleet bij Sherwood Forest.”

Nadat mijn vader in 1988 is begonnen met een damesmode zaak in Winkelpassage Hemelrijk, hebben we in 2011 dit pand aan de Jansstraat overgenomen. In 2014 zijn we ook herenmode gaan verkopen en dat was meteen een succes. Sinds 2020 is onze zaak in de Jansstraat totaal gericht op herenmode en in de Bakkerstraat wordt zowel heren- als damesmode verkocht. Ook online doen wij goede zaken en mijn zus maakt zelf alle productfoto’s in onze eigen fotostudio. Zij houdt zicht volledig bezig met de social media kant van het bedrijf.

Wij richten ons op kleding in het hogere segment met mooie merken als Hugo Boss, Versace en Woolrich. Bij de inkoop spelen we in op de markt, kijken we wat populair is en wat we zelf ook mooi vinden. Ook ons personeel wordt betrokken bij dit proces en zo wordt er een selectie gemaakt van wat er uiteindelijk in onze winkels komt. We hebben in al die jaren een goede reputatie opgebouwd en dat geeft een goed gevoel, daar ben ik trots op!

Arnhem is een grote stad maar het is ook nog steeds ‘ons kent ons’. Onze vaste klantenkring is heel gunnend en nemen ook weer andere mensen mee. Zo blijven we groeien. Met onze collega-ondernemers hebben we een goede samenwerking. Arnhem is een heerlijke stad, ik voel me hier thuis, het is rustig maar toch ook lekker druk!

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier