← Bekijk alle ondernemers

Leon Jansen, Restaurant Arneym

"Klein en compact, maar de keuze is reuze!"

Elf jaar geleden ben ik in loondienst bij Gijs Burgers begonnen. Na een uitstap van twee jaar, waarin ik als inkoper van versproducten voor een ander bedrijf heb gewerkt, ben ik toch weer teruggekomen. Ik heb er altijd van gedroomd om iets voor mezelf te beginnen en nu gaan Gijs en ik als compagnons ons derde jaar in. Gijs is meer van de cijfers en de dingen achter de schermen en ik doe de inkoop, de keuken en ben verantwoordelijk voor de werkvloer. En dat is een prima combinatie.

Ons concept is gericht op ‘shared dining’. Als je hier gezellig met z’n tweetjes komt lunchen, bestel je bijvoorbeeld diverse kleine broodjes, een soepje, salade of snackjes, die op een mooie olijfhouten plank worden gepresenteerd en die je dan met elkaar kunt delen. Ook voor het diner serveren we kleinere gerechtjes van verschillende kookstijlen door elkaar heen, maar altijd van goede kwaliteit! Zo kun je hier, onder het genot van een lekker glas wijn, gezellig met z’n allen genieten. Op die manier is er keuze genoeg voor iedereen en kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Het is wel leuk om te vertellen dat er speciaal mensen hier naar toe komen voor onze heerlijke paprikasoep en de kruidenfrietjes.

De samenwerking met de andere ondernemers op de Jansplaats is super fijn. We organiseren leuke dingen op verschillende feestdagen en we staan klaar om elkaar te helpen als dat nodig is. Ik heb zelf 10 jaar in Arnhem gewoond en ik kan niet anders zeggen dan dat hier hele leuke mensen wonen. Arnhem is niet te ‘stads’ maar ook niet te ‘dorps’. Arnhemmers zijn een fijn publiek en er hangt hier een sfeer van ‘ons kent ons’.

Restaurant Arneym pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier