← Bekijk alle ondernemers

Veronique Gallé, Reset

“Een persoonlijke benadering vind ik belangrijk. Winkelen moet een feestje en gezellig zijn.”

Al sinds 1991 ben ik werkzaam in dit pand. Eerst als salesmanager bij mijn oude werkgever, sinds 2004 als franchisenemer en in 2013 heb ik op de ctrl-alt-delete knop gedrukt en is de multi brand store ‘Reset’ ontstaan. De dameskleding die ik verkoop is voor de moderne vrouw, zakelijk en netjes met een sportieve grondslag, een goede pasvorm en een prima kwaliteit. Hier vind je merken als, Ana Alcazar, Ichi, Helena Hart en Para Mi maar ook de grootste collectie van Arnhem en omstreken van Opus, Someday en Nukus.

In de loop der jaren heb ik een vaste klantenkring opgebouwd en komen er vaak mensen terug die hier voor een weekendje zijn geweest. Reset heeft geen webshop want juist de persoonlijke benadering vind ik heel belangrijk. Zo kun je bij Reset ook terecht voor events als vriendinnen avonden, private shoppen en figuur- of kleurbepalingen.

De reden dat ik in Arnhem onderneem is omdat ik hier geboren en getogen ben. Ik heb in veel grote steden in Zuidoost Nederland gewerkt, maar nergens is het zo fijn als in Arnhem. Het is hier groen, er is nog ruimte, het is niet te druk en er is een enorme diversiteit in het aanbod. Dat is een fantastische combinatie. Arnhem heeft van oudsher veel zelfstandige ondernemers en het is belangrijk voor de waarde van de stad dat dit blijft bestaan. Dat maakt ons juist zo onderscheidend!

Reset pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier