← Bekijk alle ondernemers

Wim van de Poel, MAMS Coffee

"Bij MAMS voelt het alsof je thuis bent."

Met mijn achtergrond als bouwkundig ingenieur, heb je niet meteen voor ogen een eigen horecazaak te beginnen. Na mijn studie heb ik gewerkt op het hoofdkantoor van Albert Heijn en daarna bij Starbucks en ook heb ik in het buitenland veel ervaring opgedaan. Toen ik weer terugkwam in Nederland had ik een goed idee voor ogen over het samenvoegen van werk en het sociale leven. En zo is MAMS ontstaan. In Arnhem was dit concept, met deze missie en visie nog niet voorradig en toen deed zich een kans voor om op deze locatie te beginnen. Na een flinke verbouwing zijn we in 2015 hier van start gegaan.

Bij MAMS serveren we heerlijke koffie, van onze eigen blends, lekkere eigen thee, allerlei sapjes en smoothies en we bakken al onze taarten en quiches zelf. Naast dat er nu ook in Utrecht op twee locaties MAMS geopend zijn, staat er ook een MAMS op de planning in Den Haag. Hier in Arnhem hebben we uitbreidingsplannen omdat de behoefte toeneemt om buiten de deur te werken, terwijl het voelt alsof je bij je moeder thuis zit. Hier kun je op ieder moment van de dag, alles bestellen. Zo kan iemand die uit de nachtdienst komt ’s morgens hier terecht voor een soepje of quiche, terwijl iemand die aan de nachtdienst begint, hier een gebakken eitje en een croissantje kan eten. Het verschil wordt gemaakt door de medewerkers, die altijd alles klaar kunnen maken. De sfeer is heel gemoedelijk en iedereen is welkom!

We willen graag dat mensen weer terugkomen, vandaar de schappelijke prijzen voor zowel de zoete als de hartige producten en de grote keuze uit alle dranken die in alle maten verkrijgbaar zijn. Als specialiteit wil ik toch wel onze taarten noemen, waar we er dagelijks 12 à 15 van bakken. Ook verzorgen wij catering voor bedrijven en bovendien hebben we een mobiele unit voor festivals. In Arnhem ondernemen is als ondernemen in een vredig dorp met de faciliteiten van een stad. Arnhem heeft alles!

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier