← Bekijk alle ondernemers

Marieke Hoorweg, Lovable Things

“Betaalbaar en exclusief, Lovable Things is the place to go.”

In oktober 2019 ben ik naar dit mooie monumentale pand in de Bakkerstraat verhuisd, nadat ik sinds mei 2017 in het Hemelrijk was begonnen met Lovable Things. Toen zich de mogelijkheid voordeed om dit pand te huren, ben ik daar meteen bovenop gesprongen. Het is maar heel klein maar voor mijn business is het perfect en deze straat was altijd mijn droom om een winkel in te starten én is natuurlijk ook wel ‘the place to be’.

Ik verkoop hier exclusieve sieraden die in het middensegment liggen, gericht op de 30+ vrouw. De stijl van de sieraden valt te omschrijven als tijdloos en stijlvol. Ik heb de grootste collectie van UNOde50 in Nederland, een heel aparte en stoere lijn sieraden uit Spanje die zich kenmerkt door de combinatie van zilver met leer. Ook vind je hier bijna het hele assortiment van Lilly, een prachtig Nederlands merk en heb ik ook veel sieraden van Silk die bekend staan om het mooie vlechtwerk. Daarnaast verkoop ik o.a. de merken MIAB, Ania Haie, KARMA, By Nouck en Dansk en vind je hier ook gave tassen zoals de rugzakken van Kapten & Son.

Ondernemen in Arnhem, maar vooral in de Bakkerstraat is gewoon fantastisch. De ondernemers hebben onderling goed contact met elkaar en het is een fijne en gezellige straat. We krijgen hier veel Arnhemmers maar ook toeristen in de straat en dat helpt natuurlijk enorm. Zo krijg ik er nog steeds nieuwe klanten bij!

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier