← Bekijk alle ondernemers

Floor Roelofs, Koffiebar Floor

"Mensen komen hier met de gedachte: “we gaan lekker naar Floor”, dat geeft een goed gevoel!"

Nadat ik ruim 10 jaar als barista aan het werk ben geweest in de horeca en veel koffietrainingen en workshops heb gegeven aan bedrijven, was het tijd om iets voor mijzelf te beginnen. Eigenlijk had ik altijd al de droom om een eigen zaak te starten en toen ik langs dit pandje aan de Walstraat liep en zag dat het te koop stond dacht ik: “dit is het!” Voordat ik werkelijk kon starten moest er eerst nog veel aan het interieur worden gedaan. Gelukkig heb ik een onbevangen instelling en ben gewoon hard aan de slag gegaan. In januari 2019 konden de deuren van Koffiebar Floor open.

Hier kun je terecht voor een heerlijk ontbijt met kokos pancakes en blauwe bessen of havermoutwafels met gevarieerde toppings van vers fruit, honingyoghurt en roodfruit compote. Ook voor de lunch zit je hier goed! Ik heb verschillende belegde broodjes waarbij het broodje gebakken kip met spek, mangochutney mayonaise en komkommer in zoet zuur of het broodje spianata romana met een tapenade en gegrilde courgette, echte hardlopers zijn. Met de take away service kun je ook thuis van al dit lekkers genieten. Voor ik hier begon, ben ik eerst op zoek gegaan naar een mooie koffie en die heb ik gevonden in de Single Estate koffiebonen. Natuurlijk smaakt die koffie voortreffelijk bij het ontbijt of de lunch, maar je kunt hem hier ook drinken met een stuk zelfgemaakte cheesecake, shortbread of bananencake. Je kunt hier trouwens ook een lekker glas wijn of een biertje drinken.

Ik heb heel veel vaste gasten en ondanks dat deze straat niet heel veel doorloop heeft, weten mensen mij toch te vinden. Vooral als men hier eenmaal geweest is, komt men graag nog eens terug. ‘s Zomers kun je hier lekker in het zonnetje zitten en dan hangt er een gezellig sfeertje. Voor mij is Arnhem echt mijn thuis, iedereen kent iedereen en dat geeft een fijn dorps gevoel.

Koffiebar Floor pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier