← Bekijk alle ondernemers

Alexander & Saskia Punte, Juwelier-Goudsmid Punte

"Verzorgd tot in de puntjes staat al meer dan 90 jaar hoog in het vaandel."

Al in 1930 is mijn opa hier aan de Rijnstraat in Arnhem begonnen als uurwerkmaker. Zijn bedrijf werd uitgebreid met mijn vader, mijn oom en later ook nog met meer familieleden. Het was, en is een serieus familiebedrijf. Eerst werden er alleen klokken en horloges gerepareerd, later is dat uitgebreid met sieraden maken, zowel reparatie als nieuwwerk. In 1995 ben ik in ons bedrijf gekomen en hebben mijn vrouw en ik een uniek concept opgezet waar een juwelier en goudsmid zich onder één dak bevinden. Achter in onze winkel hangt een groot beeldscherm zodat je een kijkje kunt nemen in onze “keuken” waar de goudsmeden mooie sieraden aan het maken zijn.

Wij verkopen hier nog steeds prachtige horloges van Zwitserse merken als Tag Heuer, Oris en de unieke horloges van Meistersinger die maar één wijzer hebben. Enkele mooie sieraden merken zijn Bigli, een Italiaans merk met kleursteen en 18 karaats roségoud erin verwerkt en het nog steeds populaire merk Buddha To Buddha. Heel trots ben ik ook op onze eigen sieradenlijn die tijdloos is door hun eenvoud, in combinatie met de strakke en ronde vormen én onze prachtige handgemaakte sieradenlijn Spirelli. Verder kun je hier ook terecht voor reparaties en herdenking of geboortesieraden.

Ondernemen in Arnhem is niet altijd eenvoudig maar is wel een mooie uitdaging. Natuurlijk hebben we een vaste klantenkring maar er komen hier ook veel passanten en toeristen. Arnhem is een innovatieve stad die nieuwe dingen omarmt net zoals wij steeds proberen te doen.

Juwelier-Goudsmid Punte pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier