← Bekijk alle ondernemers

Rik van Klaveren, JANS'

"JANS’ is voor iedereen toegankelijk en dus verbindend."

Met mijn horeca achtergrond en na jaren te hebben gewerkt in de The Harbour Club in Den Haag, ben ik in 2019 voor de liefde naar Arnhem verhuisd en bij JANS’ aan de slag gegaan. JANS’ opende in mei 2018 haar deuren en is een restaurant waar iedereen terecht kan, daarom is de kaart ook vrij breed. Wij serveren bijvoorbeeld hamburgers, spareribs, kleine lunches zoals een club sandwich of een tosti, maar je kunt hier ook terecht voor een uitgebreid culinair 5-gangen diner.

De lunch- en dinerkaart veranderen per seizoen en elke maand presenteren wij een nieuw theatermenu. JANS’ grenst aan Musis Sacrum, vandaar dat wij veel theatergasten ontvangen voor een lunch, koffie, diner of borrel. Een aantal klassiekers keren regelmatig terug op de kaart zoals de open ravioli van ossenstaart, zeebaars van de grill of ons heerlijke brood met de Marokkaanse kipsalade. Met het samenstellen van de lunch- en dinerkaart houden wij rekening met de seizoenen en waar mogelijk maken wij gebruik van streek- en biologische producten.

JANS’ is toegankelijk voor een divers publiek, van winkelend publiek, de creatieve ZZP’er, theaterbezoeker, culinaire genieter tot dagjes mensen. En van koffie drinken, lunchen, uitgebreid dineren tot een gezellige borrel. Wij schenken dan graag onze Arnhemse gin of andere lekkere cocktail van onze kaart. Gasten weten JANS’ zowel in de zomer als de winter te vinden. Ons grote en gezellige stadsterras is al bekend in Arnhem en omstreken. JANS’ is toegankelijk voor JANS’ & Alleman.

Ik woon nog niet zo ontzettend lang in Arnhem maar heb wel een goed beeld gekregen van deze stad. Ik vind Arnhem een leuke stad met veel diversiteit, het is ook een kunststad en een creatieve stad, mede door de studenten van ArtEZ. Arnhemmers kijken eerst de kat even uit de boom, maar als ze dan ergens voor gaan, dan is dat voor de volle 100%. Arnhem is uniek met haar theatervoorstellingen, culinair evenement Arnhem Proeft en het GelreDome. Dat vind je elders niet snel!

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier