← Bekijk alle ondernemers

Yvonne en Robin Bonnier, House of BagZ Bonnier Lederwaren

“Graag stoppen wij tijd en energie in het adviseren van de klant.”

In 1906 zijn mijn grootouders gestart met een lederwaren winkel in Arnhem. Later kwamen daar nog veel meer vestigingen bij door het hele land. Tot 1997 hadden wij een winkel in Oosterbeek, die we hebben gesloten toen de kinderen in de puberleeftijd kwamen. In 2006 hebben we weer een Bonnier lederwaren zaak geopend in de Rijnstraat in Arnhem.

Nadat onze zoon, die eerst de winkel runde, weer als kok is gaan werken, hebben wij besloten de winkel zelf te gaan runnen. Op dat moment zijn we importeur van Healthy Back Bag geworden en leveren we veel aan winkels en webshops binnen de Benelux. Het assortiment hebben we aangepast en we zijn naar een groter pand verhuisd. Onze collectie bestaat voornamelijk uit lederen tassen en accessoires en komt voor 80% van Nederlandse leveranciers. Je vindt hier bekende merken zoals Castelijn & Beerens maar ook opkomende merken als Chabo en Bag2Bag én je kunt zelfs een custom made tas laten maken door Mutsaers. We vinden het belangrijk om onze klanten goed advies te kunnen geven en buiten de winkel zijn we ook actief met onze webshop en op social media.

Wij voelen ons echt thuis in Arnhem en deze locatie in de Rijnstraat bevalt ons uitstekend. We hebben de gunfactor van vele vaste klanten maar we worden ook goed gevonden door de toeristen. We weten dat het belangrijk is om je gezicht te laten zien in de winkel en we proberen dan ook zo vaak mogelijk zelf aanwezig te zijn.

House of BagZ Bonnier Lederwaren pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier