← Bekijk alle ondernemers

Lenie Rasing, Het Colofon

“Een paradijs voor boekenwurmen.”

Sinds 2014 is Boekhandel Het Colofon gestart op deze fantastische locatie aan de Bakkerstraat met zijn mooie entree, de prachtige trap en het houten plafond, wat bijdraagt aan de fijne sfeer. Binnenkort wordt Het Colofon een coöperatie, wat heel vooruitstrevend is. Buiten dat je hier natuurlijk vele boeken vindt, is er ook een muziekafdeling en een horecagedeelte.

Wij zijn een algemene boekhandel met een enorm breed assortiment. Het is wel bijzonder dat wij ook tweedehands boeken hebben en een afdeling met aanbiedingen van boeken die nieuw zijn maar tegen een lagere prijs worden verkocht. Dit alles wordt aangevuld met onze unieke collectie klassieke muziek. We willen nog verder gaan uitbreiden met een website waar we kunst aanbieden, om kunstenaars een platform te geven.

Binnen de website van online boekhandel Libris hebben we een eigen pagina van Het Colofon waar een selectie van onze boeken te koop is. Bestellingen binnen Arnhem laten wij graag met de Groene Rijders per fiets bezorgen. De betrokkenheid met andere ondernemers maakt ondernemen in Arnhem echt speciaal. Men denkt met elkaar mee en op het gebied van kunst en culturele vormgeving zijn we erg actief.

Het Colofon pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier