← Bekijk alle ondernemers

Paul & Milou, Heeren van Aemstel

"Een lunch en borrel café voor écht Hollandse gezelligheid."

Ruim 23 jaar geleden is mijn vader hier begonnen samen met zijn vriendin. Een jaar later ben ik hier komen werken in de weekenden en vijf jaar geleden heb ik de zaak overgenomen. Het was altijd al een gezellig oud bruin café, maar het afgelopen jaar zijn we meer richting het concept ‘lunch- en borrelcafé’ gegaan. We gaan nu eerder open zodat je, als je hier gezellig aan het shoppen bent, terecht kan voor een heerlijke kopje koffie met gebak. ‘s Middags ben je voor een simpele, maar goede en altijd verse lunch bij ons op het juiste adres.

Buiten de gangbare lunchgerechten om, staat de tosti met stoofvlees met stip bovenaan, daar komen mensen speciaal voor terug. Ook onze uitsmijter, ruim belegd met ham en kaas, is altijd een succes. De klantenkring bestaat uit een prettige mix van vaste gasten, passanten en hotelgasten. Van jong tot hoogbejaard, of je alleen komt of met z’n tienen, iedereen voelt zich hier thuis. De uitgebreide wijn en bierkeuze mogelijkheden in ons café, in combinatie met één van de heerlijke borrel plateaus, zorgen ervoor dat je na een dagje shoppen of ’s avonds met vrienden hier gezellig kunt borrelen, bijkletsen en kunt proosten!

Vroeger was het hier aan het einde van de Kortestraat een donker stuk van de stad maar daar is gelukkig verandering in gekomen. Sinds de komst van cultureel centrum Rozet en het Holiday Inn hotel is er altijd gezellige reuring in de straat, dat was 15 jaar geleden wel anders. Arnhem is een prettige stad met leuke winkels en horecagelegenheden. Het is super divers en toch overzichtelijk, bovendien is Arnhem makkelijk te bereiken en voelt het hier, ondanks dat het een flinke stad is, nog gezellig dorps aan.

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier