← Bekijk alle ondernemers

Paulette, Galerie PauletteBos

“Van de hofstad terug naar de hoofdstad.”

In 2002 ben ik Galerie PauletteBos begonnen in de Zwanenstraat om kunstenaars een platform te bieden waardoor ze in contact konden komen met het grotere publiek. Mijn eigen ambitie groeide ook, vandaar dat ik een tweede galerie naast Paleis Noordeinde in Den Haag opende. Om mijn naam te laten groeien nam ik deel aan veel kunstbeurzen en kwamen er steeds meer gerenommeerde kunstenaars in mijn collectie. Het groeide zo hard dat ik de galerie in Arnhem los moest laten. In 2018 ben ik toch weer teruggekeerd naar Arnhem om dichterbij mijn kinderen te zijn en deze plek in de Bentinckstraat was precies wat ik voor ogen had.

Ik exposeer hier werk van kunstenaars die ik soms al heel lang ken, maar ben ook altijd aan het spotten naar nieuwe kunstenaars. Vanwege de beperkte ruimte moet ik keuzes maken tussen het werk van bepaalde kunstenaars. Je kunt hier werk vinden van bijvoorbeeld Janneke Bruines, Yvon van Wordragen en Marc van der Zwet. Het meeste werk dat je hier vindt is figuratieve kunst, in verschillende technieken.

Ik vind het ook echt heerlijk om weer terug in Arnhem te zijn omdat Arnhem een fijne groene provinciale stad is. En er is een hechte samenwerking met de andere ondernemers in de ‘7 Straatjes’, we staan altijd voor elkaar klaar!

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier